Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elszúrtam? Hogy csináljam vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszúrtam? Hogy csináljam vissza?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel beszélgetünk rendszeresen egyelőre még interneten, ő is gyakran keres. Tetszik nagyon, de elkövettem egy hibát. Arra terelődött a szó, hogy én szívesen beszélgetek más lányokkal is. És van egy-két lány, aki szintén tetszik nekem. Nem.is tudom, miért mondtam ezt neki, utána kapcsoltam, hogy ezzel lehet egy életre megbántottam. Hogyan csináljam vissza?

21 F

2016. jún. 21. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Sehogy. Vannak dolgok, amiket jóvátenni nem lehet. Vagy megbántottad, vagy nem. Lehet, hogy neki is több szálon fut a történet. Vagy ezután több szálon fog.
2016. jún. 21. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Inkább vicceld el valahogy a dolgot hogy " Hát tudod én nagy nőcsábász vagyok, csak úgy buknak rám a nők :D De amugy csak viccelek :D " valami ilyesmivel meg hasonlókkal, és akkor nem az van hogy elkezd vallatni te pedig magyarázkodsz, hanem csak ír valami szmájlit meg hogy lüke vagy, és annyi :)
2016. jún. 21. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Na én majdnem ilyesmi miatt nem jöttem össze mostani párommal. Szerencsétlen nem túl jó csajozásban (kapcsolatban annál inkább, mint kiderült :) ). Megemlítette, hogy van egy másik lány, aki érdeklődik iránta, és hogy milyen szokatlan neki ez a helyzet, mert x ideig senkit nem érdekelt, és őt sem érdekelt senki. Este sokat tépelődtem, mert nekem tetszett, randiztunk, jó volt vele, de ezt nem tudtam feldolgozni. Meg is mondtam neki, hogy szerintem hagyjuk ezt az egészet, mert én nem fogok egy "pasi kegyeiért harcolni". Mondtam, hogy nincs harag, beszélhetünk tovább, mint ismerősök, de ennyi. Szegény nagyon kibukott, hogy tudta, hogy el fogja szúrni, és azzal a lánnyal semmi se volt, nem is tudja igazából, hogy tetszik-e neki, csak ez volt a megérzése. Lehet, próbált taktikázni, hogy lássam, nem csak nekem kell, vagy tényleg csak hülyeségeket beszélt zavarában (nem állna messze tőle az utóbbi :D ). Utána mikor találkoztunk elég erősen tepert, végül újra megbíztam benne. Azóta fél év telt el, és nagyon boldogok vagyunk. Sose volt ilyen jó kapcsolatom.

Szóval, igen, elszúrtad, de rendbe tudod hozni, csak kérj tőle elnézést, és bizonyítsd, hogy neked ő fontos, nem mások. Persze, csak ha komolyan gondolod vele :)

2016. jún. 21. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!