Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nagyobb darab nők azt mondják magukra, hogy áltagos?

Figyelt kérdés
Neten àllandóan ezt a szöveget lökik, de ez nem is lenne baj, hogy hazudnak. Az a nagyobb baj, hogy el is hiszik magukról. Meg, hogy az 55 kilò körüli nők a vékonyak ezt sütik rà a valóban àtlagos nőkre. Tessék elhinni 160 centi körüli méret és 65 kilò màr nem àtlagos, hanem sùlyfelesleges (derék, pocak, csìpő, fenék) aztàn van akinek jól àll van akinek nem, de àltalànossàgban nem lehet kijelenteni, hogy ez az ùn. ìzlések és pofonoktòl függene csak, hogy mire kényszerül ràfanyarodni az férfi. Ugyanez mondjuk 180 cm 75 kilò, mondtam csajnak, hogy az nem àtlagos, erre még ő volt megsértődve.

2016. jún. 20. 19:22
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
95%

Mégis mi lenne védhetetlen? :D Meg milyen "posztom"? A sikereket azért hoztam csak fel, mert lebutáztál, csak jeleztem, hogy nem fogom magamra venni a továbbiakban sem, akármit pattogsz össze. Sem az észbeli képességeimet, sem a testalkatomat nem minősítheted úgy, hogy komolyan tudjam venni, szóval innentől kezdve felesleges erről írnod bármit.

Inkább arról mesélj, hogy a kérdésed tulajdonképpen mi ihlette? Csak dagadt nők akarnak összeállni veled, és idegesít, hogy átlagosnak mondták magukat az elején, és bedőltél? :)

2016. jún. 20. 21:41
 42/51 A kérdező kommentje:
Egy anonim beszélgetős oldal hozta az ötletet a kérdéshez, miután már a sokadik átlagos testsúlyú lánynál kellett megkérdezni, hogy a relatív átlagos fogalom mit jelent számára :)
2016. jún. 20. 23:04
 43/51 anonim ***** válasza:
Téged komolyan ennyire izgatnak a számok és adatok?? Semmit nem jelent! Tegyél egymás mellé két egyforma magasságú és súlyú nőt. Az egyik tuti kövérebb lesz, mint a másik! Nagyon nem mindegy, milyen a csontozat..az izomzat...és a háj arány.... Szóval hiába olvasod, hogy 160 centi vagyok és 65 kiló...lehet, hogy jobban nézek ki, mint a 165 centis 58 kilós cicus, aki lehet, hogy az adatok alapján szexibb, a valóságban meg egy izomtalan,löttyedt hurkás kis csaj. :D Nem értem mire jó ez.
2016. jún. 21. 14:52
 44/51 anonim ***** válasza:

43-asnak igaza van.

Hidd el nekem, hogy a legjobb csajoknál is meglepődnél néha, hogy milyen a súlyuk.

Nem ez a legmeghatározóbb tulajdonsága egy szép csajnak, komolyan.

2016. jún. 21. 14:58
 45/51 anonim ***** válasza:

Ez rettenetes nagy baromság amit leírtál! Ha kiszámolod a 160cm-edhez a 65 kilót akkor elfogadható határoknál van. A másik az átlagos nőkön mindig jóval több zsír van arányosan, mint a férfiakon és kevesebb izom. Akin nincs az már sovány. És attól még, hogy egészséges kategóriákba sorolják a sovány nőket még girnyók. 180 cm 75 kilònál kiszámolod ugyanígy a BMI értékét pl ezen az oldalon:

[link]

átlagosat ír. Sok férfi nem a csontos csajokra bukik. Ahogy énsem. 21/F

2016. jún. 24. 11:23
 46/51 anonim ***** válasza:

Utolsó: a BMI egy hülyeség akkor is ha a kérdező próbál testmagasság és tömeg arányokból következtetést levonni, meg akkor is ha védeni próbálod a helyzetet (a BMI-t a női magazinok kivételével már minden sporttal foglalkozó helyen kidobták).

Hogy értsd, egy egyszerű képpel el lehet magyarázni, hogy mi a baj a magasság tömeg aránnyal:

[link]

2016. jún. 24. 17:13
 47/51 anonim ***** válasza:
Egy átlagos nőn kevés izom van. Elvileg a testépítős oldalakon más a BMI beosztása.
2016. jún. 24. 19:57
 48/51 anonim ***** válasza:

Nőknél is ugyanilyen tévedés a BMI, csak olyan fotót nem találtam, valamint kétségkívül férfiakon látványosabb.

De egy átlag 165 centis nő simán 10 lehet 60 kilóval sportos és elhízott is, nagyon nem a tömeg számít, hanem a forma, és a testzsír százalék.

2016. jún. 24. 20:44
 49/51 anonim ***** válasza:
Elhízott elvileg nem. Lehet tévedek, de elhízottnak nem azt kell tekinteni, akin az életre veszélyes mennyiségű zsír van? Ha igen, én ezt 60 kg-val nem nagyon tudom elképzelni... (test 50% víz, 15% csont, aztán a belső szervek, izom, salakanyagok stb)
2016. jún. 24. 20:55
 50/51 anonim ***** válasza:

180 centihez 75 kiló simán lehet jó egy nőnél, ha olyan skandináv típus, nagy mellekkel, normális csípővel.

És 165/53 is lehet kövér (keress rá a neten, hogy skinnyfat), pl mikor úgy néz ki, mint egy szívószál ami lenyelt a hasába egy diót, értsd hiába vékony a karja a lába, ha hasat ereszt, vagy a fenekénél lóg róla a zsír.

2016. jún. 24. 20:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!