Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van az, hogy amiota...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy amiota nagyobb darab, izmosabb lettem, atneznek rajtam a lanyok?

Figyelt kérdés

amikor nagyon vekony voltam,szep lanyok kezdemenyeztek nalam,megneztek az utcan,erdekeltem a lanyokat,ismerkedtek velem

most izmos vagyok + 190 magas...es semmi

azert kezdtem el,hogy onbizalmat adjon,mert nem volt

2014. szept. 1. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Na ez aztán érdekes :D

Hagyd abba vagy nem tudom..

2014. szept. 1. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Mert mindenkinek a "magasvékony" srác kell, ha még emlékeztek mi ment gyakorin pár hete. xD

Nah de komolyra fordítva a szót. Mennyire vagy izmos? Én pl. Nem szeretem ezek a kigyúrt izomállatokat, mert lesír róluk hogy nagyképűek. A vékonyabb srácok jobban bejönnek. De kocka has az jöhet.:P

2014. szept. 1. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ezek a lányok nem a nagydarab, izmos férfiakat szeretik, hanem a vékonyabbakat/normális testalkatúakat.

Nem mondanám magamat szépnek, szóval nem ezért írom, de pl. én is a vékonyabb testalkatot szeretem inkább.

29/N

2014. szept. 1. 21:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet kisebb önbizalommal, megnyerőbb volt a személyiséged, de most úgy járkálsz, hogy "na nézzetek, ezt itt mind meg kaphatjátok." Vagy nem áll neked jól az újdonsült izomzatod. Mást nem tudok elképzelni, mert lányként, nekem bejön ha magas valaki és izmos is, és szerintem sokan vannak így vele.
2014. szept. 1. 21:56
 5/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok kigyúrt,normál izmos alkatom van széles vállakkal
2014. szept. 1. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mással van összefüggésbe a dolog.
2014. szept. 1. 23:02
 7/7 anonim válasza:
mutatsz fényképet? hány kiló izmot tettél magadra?
2014. szept. 6. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!