Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy amiota nagyobb darab, izmosabb lettem, atneznek rajtam a lanyok?
amikor nagyon vekony voltam,szep lanyok kezdemenyeztek nalam,megneztek az utcan,erdekeltem a lanyokat,ismerkedtek velem
most izmos vagyok + 190 magas...es semmi
azert kezdtem el,hogy onbizalmat adjon,mert nem volt
Na ez aztán érdekes :D
Hagyd abba vagy nem tudom..
Mert mindenkinek a "magasvékony" srác kell, ha még emlékeztek mi ment gyakorin pár hete. xD
Nah de komolyra fordítva a szót. Mennyire vagy izmos? Én pl. Nem szeretem ezek a kigyúrt izomállatokat, mert lesír róluk hogy nagyképűek. A vékonyabb srácok jobban bejönnek. De kocka has az jöhet.:P
Lehet, hogy ezek a lányok nem a nagydarab, izmos férfiakat szeretik, hanem a vékonyabbakat/normális testalkatúakat.
Nem mondanám magamat szépnek, szóval nem ezért írom, de pl. én is a vékonyabb testalkatot szeretem inkább.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!