Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nem jön be nektek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nem jön be nektek, ha egy fiú úgymond nagyobb darab, húsosabb, nem szálkásan izmos?

Figyelt kérdés
Jelenleg 188cm és 90kg vagyok,tömeget növelek,gyúrok már egy ideje,mert sovány voltam,de ugye így kicsit húsosabb vagyok,pl. a vállam borzasztóan széles,van mellkasom,a karom vastag,de egyik sem az a szép szálkás,persze látszik,hogy izom és nem puha,lötyögős,sejtetik mire gondolok remélem,tehát a húsosabb típus,nem a teljesen száraz,szálkás,eres.
2014. aug. 28. 10:34
 1/4 pszi1984 ***** válasza:
Szia... Amit leírtál, annak alapján csak azt tudom írni, hogy úgy tökéletes ahogy van az alkatod. :)Biztos megvan az ok, amiért ez a kérdés felmerült benned, de hidd el, a nők többsége az ilyen alkatú férfiak társaságát kedvelik, mint pl. amit Te is képviselsz. :) Szóval, tökéletes a magasságod és a súlyod is. :)
2014. aug. 28. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:

# 1

Persze, mert szinte mindenki elhagyja a szálkásítást. Közben meg a tényleg kiedzett testekre folyik a nyálatok. Mindig csak a duma, meg a ferdítés, ha ilyen kérdés merül fel.

Miért nehéz bevallani, hogy egy egészséges keretek közötti szálkás test vonzóbb?

2014. aug. 28. 10:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a szétgyúrt, semmizsír pasik nem jönnek be. Az tűnik egészségtelennek :D És nem vagyok ezzel egyedül.

Én alapból nem vagyok válogatós, inkább az számít, hogy mennyire értelmes, és hogy milyen az "összkép", de biztosan van egy rakat lány, akinek az aktuális férfiideál jön be... és mindig is lesznek. :) Legyen olyan tested, amiben a legjobban érzed Magad, én is ezt teszem. (L)

2014. aug. 28. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:
én úgy vagyok vele hogy jobb ha akár picit duci egy pasi(de amit te leírtál az nem a duci kategória) mintha csonti lenne .
2014. aug. 28. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!