Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyobb darab, telt/kerek arcú 18 éves fiúnak milyen haj állna jól?
Figyelt kérdés
Edzek, szóval ha veszítek egy kis felesleget (ami most sem túl vészes), akkor az arcom inkább ovális formájú lenne.
A probléma az, hogy sosem volt semmilyen frizurám, csak ez a simán felül 2 cm oldalt 9mm. Ezt meguntam, de nem találtam eddig semmi olyat, ami tetszett volna, és igazából nem is nagyon tudom, mi állna jól.
Tudom, hogy kép nélkül nehéz ezt így személyre szabva megmondani, ezért nem is kérem, hanem csak úgy általánosságban. Mi áll jól a nagyobb darab, széles vállú, telt/kerek arcú férfiaknak? Az esetek döntő többségében elegánsan öltözködöm, talán az is egy szempont lehet, hogy idővel szeretnék venni egy kalapot.
Ötletek?
2014. jan. 19. 20:12
1/3 A kérdező kommentje:
Esetleg még használható infó, hogy viszonylag magas vagyok, 188 cm.
2014. jan. 19. 20:14
2/3 anonim válasza:
Én megnövesztem ~10-13 cm hosszúra és jobbról bal oldalra fésülöm elöl. :) Kicsit ódivatú, de illik hozzám. Én ~110kg vagyok és 187cm.
3/3 anonim válasza:
Teljesen egyet értek az első íróval rövid hajam volt és most úgy csinálom ahogy ő mondta és totál jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!