Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nagyobb darab nők azt mondják
magukra, hogy áltagos?
Figyelt kérdés
Neten àllandóan ezt a szöveget lökik, de ez nem is lenne baj, hogy hazudnak. Az a nagyobb baj, hogy el is hiszik magukról. Meg, hogy az 55 kilò körüli nők a vékonyak ezt sütik rà a valóban àtlagos nőkre. Tessék elhinni 160 centi körüli méret és 65 kilò màr nem àtlagos, hanem sùlyfelesleges (derék, pocak, csìpő, fenék) aztàn van akinek jól àll van akinek nem, de àltalànossàgban nem lehet kijelenteni, hogy ez az ùn. ìzlések és pofonoktòl függene csak, hogy mire kényszerül ràfanyarodni az férfi. Ugyanez mondjuk 180 cm 75 kilò, mondtam csajnak, hogy az nem àtlagos, erre még ő volt megsértődve.
#11 pròbàld elképzelni magadon azt a +8 kilòt ùgy, hogy csak 6 centivel vagy magasabb:) igaz, hogy nem szeretnél 75 kilò lenni?:)
2016. jún. 20. 20:26
22/51 anonim válasza:
Megcafolnam h USA a kover emberek orszaga mivel majdnem ott sportolnak a legtobbet es kamu az egesz h ott van a legtobb elhizott ember mert Magyarorszag is toplistas.
2016. jún. 20. 20:29
23/51 anonim válasza:
"Usa a kövér emberek orszàga, ezt nyugodtan ki lehet jelenteni. Innentől kezdve nem reprezentatìv kivetìteni màs tàrsadalmakra is a felmérést"
Lehet, hogy van okunk mégis az amerikai felméréseket alapul venni
Magyarország Európa kövér állama, első helyen vagyunk elhízás terén, ahogy a szakemberek szokták mondani az USA nyomában haladunk.
2016. jún. 20. 20:30
24/51 anonim válasza:
Kérdező, sajnos tény, hogy Magyarországon is sok az elhízott, és ez társadalmi probléma. Sok az elhízott gyerek is. Az emberek többsége mozgásszegény életmódot folytat, és nem figyel oda az étkezésre (most a minőséget hagyjuk, de a mennyiségre sem, hogy annyit egyen, amit le is mozog, és ne többet).
2016. jún. 20. 20:40
25/51 A kérdező kommentje:
Én ezt tudtam, de megnyugtat, hogy nem a fiatalok körében magas az elhìzottak szàma. Még az usa-ban ez az aràny màr a fiatalok körében is igen magas, de miről is beszélünk?:) hisz a molett nő, akkor is molett nő marad, ha akàrmelyik tanulmàny kimondja, hogy vékony :)))
2016. jún. 20. 20:41
26/51 anonim válasza:
Eddig arról szólt a kérdés, hogy átlagos, most meg már vékony? Vagy valahol elvesztettem a fonalat? Ha a túlsúlyosak vannak többségben egy társadalomban, akkor abban a társadalomban ők lesznek az átlagosak, akkor is, ha az nem egészséges, maradjunk ennyiben. És ha nem figyelnek oda az emberek a mozgásra és a táplálkozásra, akkor ki fognak csúszni az egészséges tartományból, aminek valójában az átlagosnak kellene lennie.
2016. jún. 20. 20:48
27/51 anonim válasza:
Az a baj veled kérdező, hogy buta vagy, mint a tök, de marha okosnak hiszed magad.
A felmérés nem azt mondja, hogy a kövér nő nem kövér, hanem megválaszolja a kérdésed, hogy miért mondja magát átlagosnak. Erre előbb csavarod, hogy az USA nem Mo, mikor bizonyítják, hogy de igenis ugyanaz pepitában, akkor jössz azzal, hogy de akkor sem sovány.
2016. jún. 20. 20:51
28/51 A kérdező kommentje:
Ott tartottunk, hogy hiàba mondja magàra itthon akàrmelyik nő azt magàra, hogy àtlagos, ha közben el van hìzva màr fiatalon...
2016. jún. 20. 20:53
29/51 anonim válasza:
55 kiló körüli nők az átlagosak? :D
Hát én pont 53-55 körül vagyok, és ha a fejed tetejére állsz, akkor is kifejezetten vékony vagyok. Akkor is, ha piros hó esik felfelé.
2016. jún. 20. 20:58
30/51 A kérdező kommentje:
Igen 53 kilò vagy és ràadàsul nagyon buta is, ugyanis 160 centihez szàmoltam az 55 kilót. Te hàny centi is vagy ne haragudj?:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!