Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Ez mi lehet? Vagy csak nagyon beleélem magam?
18 éves biszex lány vagyok.
Szerelmes vagyok iskolánk egyik tanárnőjébe már egy ideje.Velem nagyon kedves aranyos folyton viccelődik velem meg ahogy tudd rám nézni egyszerűen kénytelen vagyok azt hinni hogy én is be jövök neki.De néha télleg azt érzem.Folyóson is jön állandóan nézz engem s mosolyog.Meg sokat beszélgetünk s elmond olyan dolgokat amit más diáknak nem mondana el.Meg egyszer volt egy rendezvény s rábíztam a telefonomat meg bérletet.Amikor vége lett mentem oda hogy adja oda de nem adta hanem nekem kellet elszednem a nunijáról..jó gatyába volt de akkor is odaadhat volna..Egyszer elhívott sétálni is tiszta jó volt annyira kedves volt ott is.Olyan helyre vitt ahol még nem voltam s elmondogatta ez mi meg az mi..
Szerintetek ez mi lehet?Ő is szeretne valamit??
Tudom nem sok infót adtam meg sajnos most hirtelen ennyi jutott eszembe!
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Köszönöm szépen válaszodat!!
Hát igen tisztába vagyok vele hogy húzos de valahogy csak titokba lehetne tartani...
ÉS jól néz ki a tanárnő? Hány éves? :D
18/F
11:16-os
Igen jól nézz ki nekem tetszik...Azt sajnos nem tudom hány éves azt nem árulja el...
Hát...lehet akar valamit.. :)
Sok sikert... :)
Van amúgy férje vagy gyereke vagy valakije??
Oh köszönöm szépen aranyos vagy!!
Hát tudtom szerint nincs senkije..legalábbis azt mondta.. Örülnék ha lenne valami... :)
Mindig olyan édesen nézz s ahogy mosolyog hozzá..meg néha olyan édesen köszön...mosolyog édesen s ilyen lágy hangon szija... imádom ^^
21:37 vagyok
Igazán nincs mit... :) télleg sok sikert drukkolok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!