Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez hogy mindig beleélem magam?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben volt hogy megismertem, vagy találkoztam rég nem látott csaj ismerősömmel és pár napig azon járt az eszem hogy milyen jó lenne ha összefutnék velük máskor is, vagy talán ha járnánk... Tudom hülyén hangzik xD de nem tudom miért van ez, pedig nem vagyok már túl fiatal. Barátnőm még amúgy nem volt.
2011. júl. 26. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem hangzik hülyén randizgass vele és majd kiderül lehet e valami belőle!
2011. júl. 26. 22:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyiknek van barátja, a másiknak nálam sokkal idősebb fiúk jönnek be.
2011. júl. 26. 22:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Semmi se lehet belőle:S
2011. júl. 26. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha így állsz hozzá tényleg nem lesz semmi.
2011. júl. 26. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem azért érzed ezt, mert már nagyon vágysz egy kapcsolatra és már "szinte mindegy", hogy ki legyen a partner. Ismerkedj, randizgass, élvezd az életet és ne add alább a színvonalat csak azért, mert már nagyon vágysz valakire!

Sok sikert!

2011. júl. 26. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!