Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó a prostizásban?
10-es
A kirohanásod kissé szürreális. Olyan, mintha egy 20 éves Opel Kadett beszólna nekem, amiért helyette egy 3 éves Golf 6-ot használok, mert lehet hogy ő is volna olyan jó autó, ha nem kéne az én rohadt kényelmemnek a légkondi, az ABS, a tempomat, a központi zár és azok a francos légzsákok...
Márpedig amikor beülök az autóba, az rólam szól és nem a kocsiról és amíg én választhatok és nem a kocsi teszi, az utóbbi lesz a nyertes.
A másik meg ez az "igazolt erőszak" duma. Már értem, hogyan lesz annyira magas az erőszak mértéke a feminista statisztikákban. Ha neked nem tetszik valami aktus időpontja, módja, milyensége, a pózok bármelyike, a rád fordított figyelem, esetleg utólag meggondoltad magad, az azonnal erőszak és kész, mehet is a feljelentés.
Nézd, nem vagyunk egyformák. Engem rettentően fáraszt a te fajtád görcsössége, követelőzése, feminizmusa. Nekem kemény pénzt ér az, hogy ezektől távol tartsam magam és felszabadultan szexelhessek. Kérlek hagyd meg nekem ezt az örömet.
10-es
És mi lenne ha a férfinek nem kellene a te kinyalásoddal foglalkoznia?
Egy prostituáltat nem kell sajnálni! Sok pénzt keresnek ill. Nem a véletlen műve ,hogy azok lettek.Biztosan élvezhetik valahol. Én is gondolkodtam már ezen,hogy mi lenne ha...de végül letettem róla.Én nem vagyok ennyire erős nő. ( még akkor sem ha szeretem a szexet:D)
Tanulj már meg olvasni! Ki beszélt itt rólam meg a kapcsolatokról? Én arról beszélek, hogy ez a prosti felé erőszak, akkor is ha ő választotta ezt a munkát (ami nem mindig igaz) és fizetsz érte. Te képes vagy élvezni valamit akkor is ha másik fél éppen szenved, undorodik vagy fáj neki, és ráadásul ezeket mind te okozod neki. És aki ilyen az undorító. Nehogy azt hidd hogy a sikolyai igaziak. Azokat is csak megvetted. Ennél még az egyéjszakás kapcsolatok is jobbak, mert ott legalább kölcsönös élvezettel üzletelnek a felek.
A másik meg az, hogy miből gondolod, hogy te jobb vagy mint a nők? Tudod lehet nekik is elegük van abból, hogy rád mossanak, főzzenek, neveljék a debil kölykeidet, kiszolgáljak a hülye szexuális fantáziáid és eljátszák a pótanyucit! Lehet ők is jobban járnának ha elmennének egy fizetős csődörhöz.
Azt nem tudom honnan veszed, hogy a prostik ilyen csodálatosak, vagy nagyon gazdag vagy és futja a luxus fajtára, vagy nagyon beteg az ízlésed, de a prostik között rengeteg a kiélt, ronda, öreg, ki tudja hány férfi járt bennük előtted és tele vannak/voltak betegségekkel, és te erre élvezel és ezt isteníted? De persze lehet, hogy találsz jobb prostit mint egy átlag nő, de milyen jogon szólod le az átlag nőket amikor egyszer te is öreg, ronda, puhap*csű, kiélt, kövér ember leszel ha nem vagy már most az? Egyszer mindenki megöregszik és nem fog neki járni a jobb, legfeljebb ha megveszi, de megvenni ugyanúgy meg tudja a jobb 'autót' a nő is! Félreértés ne essék én nem a párkapcsolatokat reklámozom neked, csak nem tudom hogy miért kell ilyen undorítóan beszélni más személyekről.
"Én arról beszélek, hogy ez a prosti felé erőszak, akkor is ha ő választotta ezt a munkát"
Hogy a fészkes manóba lehetne egy közös beleegyezésen alapuló aktus erőszak?
Nagyon nem kéne ennyire könnyelműen bánni ezzel a szóval, mert ez egy ennél sokkal súlyosabb fogalom - és nem kéne súlytalanná tenni.
A prostituált egy szolgáltatást nyújt, előre megbeszélt feltételek szerint - mint ahogy teszi azt a masszőr, a pincér, a fodrász, stb.
Akkor most ha elmegyek masszázsra, akkor azzal megerőszakolom a masszőrt, mert ő valószínűleg nem fogja annyira élvezni, mint én?
Ha odahívom a pincért, aki már X órája talpon van, lehet, hogy már fáj a lába, akkor én most ezzel erőszakot követtem el?
16-os
Ne túráztasd magad, felesleges.
Vannak ilyen emberek, ezen nem tudsz változtatni.
Fogadd el te is.
Igen, én a többi ember felé is empátiával fordulok és nem csak magamra gondolok, amennyire tudom egyszerűvé teszem a munkájukat. Amúgy meg az erőszakban benne van az is, hogy "nemi" csak most nem írtam ide a rövidség kedvéért, ezért felesleges pincérekkel jönni, mert annak semmi köze a szexualitáshoz, és kétlem hogy a fájós láb egyenlő azzal mint amikor valaki csak saját magára figyelve, szándékos kellemetlenséget okozva, téged leszrva megb/sz. Könnyen beszélsz, amíg más farkával kell verni a... de azért fordított szereposztásban gondolom mégsem vállalnád. Pedig olyan egyszerű és még meg is szeded magad, nemde??
A naivitásod és tudatlanságod is vicces és elszomorító, amennyiben tényleg komolyan gondolod, hogy a prostik helyzete ilyen egyszerű. Hát nem. Sokan vannak akiket elrabolnak, zsarolnak, kényszerítenek, vernek, fenyegetnek, fogva tartanak, elveszik a pénzük, hogy dolgozzanak és ez nem csk az egyszerű útszélinél fordul elő. És akkor még a nők tündérmeséin röhögnek! Hát mi ez ha nem valami férfi tündérmese amivel a lelkecskéjüket nyugtatják?
Amúgy meg leginkább arra akartam rávilágítani az 57%-osnál, hogy nehogymár jobbnak gondolja ő magát a nőknél és nehogymár őket okolja mindenért. Járjon prostihoz ha neki az olyan jó, csak tudja, hogy a nők is ugyanúgy járhatnának és nekik elegük lehetne a férfiakból.
nő vagyok, de szerintem elég egyértelmű pár dolog, mi a jó a férfiaknak általánosan a prostizásban.
-sokan nem kapnának olyan kinézetű nőt (vagy egyáltalán nőt) mint akit így megdughatnak
-akkor van szex, amikor akarják, úgy, ahogy ők akarják
-csak a saját örömükre kell figyelni, nincsenek elvárások, teljesítési kényszer
-aki így csalja a barátnőjét/feleségét, annak nem kell félnie annyira a lebukástól (egy posti nem fogja beköpni a pasit)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!