Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom eddig akart gyereket teljesen ebbe a tudatban voltam most terhes vagyok és elakarja vetetni nem tudom felfogni micsináljak?
Attol, hogy elveteted nem vagy rossz anya, sot. Az onzoseg az lenne, ha csak a sajat oromodre gondolva megtartanad, o lehetne hetvegi apuka, te nevelhetned egyedul, melo nelkul...netto hulyeseg.
Gyereket ugy erdemes nevelni h mindket fel akarja, mert ha az egyik nem akkor az nem fair a gyerekkel szemben. Ez az" ooooo kioltunk egy kis eletet" egy erzelmi zsarolas, ezerszer inkabb elvetetek egy embriot mint csinka csaladba szulok egy gyereket akit meg az sem szaz szazalek, hogy el tudsz rendesen tartani.
Ennel azert sokkal de sokkal tobbet er az eleted, annyi, h tobbet ne ess teherbe ettol a pasitol mert o sosem lesz ra kesz. Mindig lesz valami kifogasa, szoval sztem elvezd a kapcsolatot amig tart a szeretet/szerelem de csaladot vele en nem terveznek. Egyszer elvetetni egy gyereket, de ketszer az agyrem.
Szoval nyugi, nem attol lesz valo jo anya, hogy a tarsadalmi elvarasoknak akar megfelelni, hanem attol, hogy mindent biztosit a gyerekenek elore (mint pl csalad es hasonlok) es megteremti az idealis kornyzetet es sorolhatnam.
Barmennyire is szereted a gyerekeket, ez a gyerekkel is kicseszes lenne. Szoval hallgass anyukadra, nem mond hulyeseget:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!