Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom eddig akart gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom eddig akart gyereket teljesen ebbe a tudatban voltam most terhes vagyok és elakarja vetetni nem tudom felfogni micsináljak?

Figyelt kérdés
Szóval egy betegség miatt abba kellet haggyam a fogamzás gátlót fél éve. Szerintem havonta megkérdeztem tőle hogy milesz ha baba lesz ő aztmondta örülne neki. És most terhes lettem és nem akarja. Van egy ház ami felújításra szorul és erre hivatkozik hogy hol laknánk mert egyikőnk szülwinel se lakhatnánk mert nem olyan a viszony meg hogy nem tudnánk még eltartani a gyereket én ezt a részét értem csak akkor miért hitegetett miért nem tudta azt mondani hogy várjunk még amig kész a ház amikor 828 szor megkérdeztem tőle nem lehet felújítani egy házat 9 hónap alatt érdekes módon a télen még 4-5 hónap kellet volna hozzá csak akkor nem foglalkozott vele de most már ideje lenne. Én vágytam erre a babára és én azt hittem ő is és most igy pofára ejtett.ha legaláb egy szóval mondja hogy még várjunk vagy valami valamit kitalálok a védekezésre de nem tudom nagyon szenvedek mert azthittem ő is akarja és most el kell vetessem. Ti mit tennétek elhagynátok a párotokvagy elvetetnétek a kicsit.

2016. jún. 17. 17:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
20%
Ne vetesd el, a "párodnak" pedig szólj, hogy nőjön fel.
2016. jún. 17. 18:48
 12/24 anonim ***** válasza:
Te egyedül fel tudnál nevelni egy gyereket?
2016. jún. 17. 18:51
 13/24 anonim ***** válasza:
37%

biztosan nem vetetném el látszik, hogy akarod ezt a gyereket, megbánnád nagyon. de a párod egy bunkó. ha szerencséd van csak megijedt és nem tudja mi lesz. reméljük változik a hozzáállása.

31 hetes kismama (20N)

2016. jún. 17. 19:19
 14/24 A kérdező kommentje:
De nem akarok egyedül álló anyuka lenni én egy szép családot akartam és most ha én ezt a kicsit megtartom és "megjön az esze a paromnak" akárhánszor ránézek az fog az eszembe lenni hogy ő nem akarta ezt a gyereket
2016. jún. 17. 19:33
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Felelőtlen volt, és most mossa kezeit. Tipikus pasi dolog, hisz nem ő lett terhes, nem ő viseli ezt az egészet. Ő nyugodtan mondhatja, hogy old meg, őt nem érdekli. Egyértelműen átvert, mert kényelmesebb volt, mint gumit felhúzni.

Én nem tartanám meg a babát, de ugyanazzal a lendülettel dobnám is ki a francba ezt a pasit. Szóval szakítanék.

2016. jún. 17. 19:40
 16/24 A kérdező kommentje:

Igazatok van anyummal is beszéltem ő is ezt mondja elvetetem és a kapcsolatunkat is nehéz lesz mert nagyon szeretem hisz családot akartam meg 4 év nem kis idő de ha ö nem akar akkor én mit akarjak tőle.

Köszi a válaszokat amit eldöntöttem abba megerősítettetek.

2016. jún. 17. 20:16
 17/24 anonim ***** válasza:
6%
És akkor most a párod miatt büntetnéd a gyereket? Hogy ő nem akarta? Illetve magad, miatt, mert te egy "szép családot akarsz"? A saját önzőségedből kioltanűl egy életet? Tudod lehet meggondoltam magam, és te sem vagy anyának való, inkább ne vállalj gyereket ilyen hozzáállással.
2016. jún. 18. 14:44
 18/24 A kérdező kommentje:
Az utolsónak! Nem vagyok anyának való? Önző vagyok? Milyen élete lenne annak a gyereknek hol az apjánál van hol nalam milyen lelki fejlődése lenne neki te nagyon okos anyuka lehetsz,egy gyereknek családban a helye nem hol itt hol ott az nem élet hogy lehet igy gondolkozni az ő érdekeit nézem ez kb olyan hogy tudom 100% ra hogy beteg gyereket fogok szülni de megtartom mert nem"ölöm meg" és élheti az életét szenvedésbe betegségbe én inkább az ilyet nem nevezném anyának.
2016. jún. 18. 15:51
 19/24 anonim ***** válasza:
12%

Ez csak kibeszélés.

Amiatt elvetetni egy gyereket, hogy "mindig úgy fogsz ránézni, hogy tudod az apja nem akarta" szimpla önzőség. A gyereknek mi köze van a szülők szerencsétlenkedéseihez?

Elárulok neked egy nagy titkot: sosem lesz tökéletes életkörülmény, az élet nehézségek sorozatából áll, akkor most vetessünk el minden gyereket? Sokkal rosszabb helyzetbe is születtek már gyerekek, és lásd egészséges, erős (lelkileg is) felnőttekké váltak.

A te indokod pedig az, hogy az apa épp hisztizik, mert ő is egy nagy gyerek. Ne vicceljünk már, ideje felnőnie, nem menekülhet örökké.

2016. jún. 18. 17:02
 20/24 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg csak megijedt a felelősségtől mert szeretni szeret sokszor bizonyította és mindent megakar adni a gyerekének mert ők sajnos nehéz körülmények között élnek én pedig nem tudom miaz hogy ha nincs én családom jo körülmények között el mint mondtam egyikonket se fogad el a masik családja es o azt mondja hogy anyagilag nem áll rá kesz ....de mivel nem tudom szerintem a jóisten akarta hogy apukám elkoltozzon itthonrol (ő hajthatatlanul gyűlöli párom) anyukám elfogadja lehet amellet dontok hogy megtartom és amig felnem ujitja a hazat itthon leszünk. Istenem annyira nehéz hogy egyik pillanatba igy gondolom másszor igy
2016. jún. 18. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!