Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit választanátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit választanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Párommal már jó ideje egyutt vagyunk, szeret, én is szeretem ot. Viszont buntetett eloeletu, és most egy újabb ugye folyamatban van, és a borton se kizárt. Ez miatt sokszor feszult, veszekszik velem. Sokszor elgondolkodtam van e értelme ennek a kapcsolatnak.

Valamelyik nap pedig feltunt egy régi ismerosom, akivel még a barátom elott kavargattam, de neki családja van. Viszont mindig mindent megtett értem, éreztette velem hogy fontos vagyok neki, csak én aztán másképp dontottem. Most pedig újra megakarná velem próbálni. Én pedig nemtudom mitévo legyek.

22/L

2016. jún. 17. 07:48
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Nem azért szakítanék, mert felbukkant egy régi ismerős, hanem mert nem tudnék egy bűnözővel együtt élni. Én se vagyok az, a párom se legyen az. A régi barátnak családja van. Feleség, gyerek(ek)? Elvált? Még mindig házas? Ha házas, tönkreteszel úgy egy családot, hogy igazából nem tudod, milyen lesz vele? Annak idején azért választottad a másikat, mert ezt nem szeretted eléggé. Egy kapcsolatban nem elég, hogy az egyik mindent megtesz a másikért. Addig hol a másik?

Önmagadért gondold át a helyzetet, és ne cseberből vederbe menekülj.

2016. jún. 17. 08:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretheted annyira, ha vacillálsz. Meg aztán valóban nincs szüksége az embernek olyanra, aki ennyire nem bír magával, hogy már megjárta a börtönt és újra bajba sodorja magát. Nagyon felelőtlen, ilyennel nem lehet családot tervezni. A másikról viszont tényleg érdekelne, hogy a "van családja" pontosan mit jelent.
2016. jún. 17. 08:32
 3/8 anonim ***** válasza:
ááá azt fogod tenni mint a férjem exe. Volt egy zűrös párja a csajnak aki verte is őt és ezért elhagyta. Összejött az akkor még szingli férjemmel, aki imádta őt és mindent megadott neki, de valamiért a lánynak ez így túl lapos volt és hopp egyszercsak megint összejött a férfival aki verte őt. Az ilyen nők szeretnek szenvedni szóval nem lehet rajtuk segíteni. A másik pali(ha nem házas) nem érdemli meg hogy járj vele hisz nem szerelemből csak stabilitás miatt akarsz összejönni vele és ez a pasival szemben nem fair.
2016. jún. 17. 08:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

a legfontosabbat kihagytad,hogy miért büntetett előéletű? most mit követett el megint? ezek nagyon is fontos dolgok.

ha "csak" adót csalt vagy moziban filmezett vagy ilyesmi ügy,akkor mellette maradnék. de ha közvetlenül emberektől lopott,vagy verekedett..vagy bármi súlyosabb dolog akkor tudod ki lenne vele ezek után. de az is durva,hogy veled veszekedik most is. te mi rosszat csináltál?..

ha úgy érzed nem tudod elviselni és nincs értelme akkor szakítsd. de tényleg ne a másik pasi miatt.hanem magad miatt.

a családos pasi meg újabb zsákutca lenne. neki sosem leszel az első..de ha tegyük fel mégis elválna akkor meg téged csalna mint anno a feleségét..szóval az ilyentől ne várj sokat.

keress független férfit. és lehetőleg olyat,aki nem sittes alkat.

2016. jún. 17. 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Eloszor is..nem tudnek egyutt lenni egy bortontoltelekkel-mar bocs. Hosszu tavon csak problemaid lesznek ebbol. Szoval inkabb mas vizekre eveznek- ez alatt azt ertem, hogy nem rugnek fel egy csaladot, hanem keresnek egy joravalo ferfit, aki szabad..
2016. jún. 17. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Neked aztan van bor a pofadon. Mindenaron fsz kell?... Ennyire ne legyel mar olcso, h egy bortontoltelektol egy csaladjat erted eldobo pasassal kavarj!!!!
2016. jún. 17. 09:19
 7/8 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat. drog ugyei voltak. a másik férfit viszont nem én kerestem fel akkor sem, hanem o irt nekem. és nem házas, legtobb idejet nem is tolti otthon, van kulon lakasa.

nekem fontos az anyagi biztonság, ezert is vacilalok

2016. jún. 17. 10:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Fontos az anyagi biztonság? Jahh a drogüzlet gondolom jól jövedelmez.

Ha csak az anyagi biztonság miatt, meg azért, mert mindent megtett érted mennél a másik pasihoz, akkor inkább ne csináld. Jobb lesz neki, ha elutasítod inkább. Az ő érdekében.

2016. jún. 17. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!