Lányok/nők ti melyik életet választanátok magatoknak? Szegényen szeretetben, vagy jólétben szeretet nélkül?
Ha feltétlen választanom kéne akkor a szegény életet választanám. Nézd, a pénz nem minden, bármit bárki is mond.
Látom a környezetemben is, hogy akik pénzesek hogy viszonyulnak egymáshoz, nagyképűek, felvágósak, olyan felszines a kapcsolatuk, számomra ez embertelen.
Én másképp, én a szeretet elvével lettem nevelve, még véletlenül sem lennék képes egy olyan emberrel együtt ÉLNI aki engem csalna folyton és csak eszköz lennék a számára.
16-30-ig az elsőt, 30 felett a másodikat :-)
Ugyanis a nélkülözésbe, abba, hogy egy férfi tehetetlen, állandóan fillérezni kell, ebbe nagyon, de nagyon bele lehet fáradni, kiéget teljesen. 60 ezres törlesztés nem olyan sok, miért nem tesz semmit ez a férfi, hogy többet keressen, miért nem vállal plusz munkát, képezi magát, hogy jobb állása legyen, stb? Ez a fajta életmód teljesen felőrli az embert, főleg, hogy a gyereke is nélkülöz.
A második sem éppen szimpatikus, de a kettő közül inkább az. A szerelemből nem lehet megélni, pláne hosszútávon nem, és a gondok mellett hamar elkopik. A szeretet egyben felelősséget is jelent, felelősek vagyunk egymásért, a szeretteinkért, azok boldogságáért, boldogulásáért, jólétéért. A,úgy meg olyan opció nem létezik, hogy jó, és felelősségteljes, nem tehetetlen férj?
Nyilván az arany középút, de ha választani kell, akkor a 2. és azonnali válás. A pénz megmarad, a gyerekek mindent megkapnak, szerető társat pedig lehet találni, nem kell egy ilyen seg.gfejet elviselni.
Azt semmiképp nem választanám, hogy a semmiből élünk és a gyerek is nyomorog, nélkülöznie kell, ez valami iszonyatos.
Az a baj az elsővel hogy nem reális. Ha kevés a pénz akkor a férfi plusz munkát vállal, alig lesz otthon, fáradt, egyre kevesebb a szex, a beszélgetés, nyomasztó a pénztelenség.
A másodikat nem tudom mennyire reális. Egyrészt nem tudom elképzelni az életemet egy ilyen férfival, másrészt nekem simán megfelelne ez az életmód (nyilván én is félrelépnék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!