Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők ti melyik életet...

Lányok/nők ti melyik életet választanátok magatoknak? Szegényen szeretetben, vagy jólétben szeretet nélkül?

Figyelt kérdés
Tehát az 1- es lehetőség bővebben: Szegényen éltek egy hitellel terhelt 60 négyzetméteres lakásban, a férjeddel, és az 1 gyermeketekkel. Minden hónapban meg kell nézni, mit esztek, mire költötök, nem jut új ruhákra, kozmetikai szerekre, szórakozásra, nyaralásra sem, nincsen tartalékotok, váratlan kiadásoknál nagy bajban vagytok, esetleg kölcsönkérni tudtok ismerősöktől, a gyerek sem kap meg mindent amit szeretnétek megadni neki ( játékok, fizetős szakkörök, sportok, zsebpénz se jut neki)...viszont szeretitek egymást a férfival, vonzódtok egymáshoz testileg, és imádsz vele beszélgetni, ő a legjobb barátod az életben, akire bármikor számíthatsz, aki érted és a kicsiért az életét adná, aktívan foglalkozik a gyerekkel, szívesen elmegy vele kettesben, hogy neked jusson időd magadra is, tudod hogy nem hűtlen típus, nem jár bulizni, inni sem, szintén családapa barátai vannak akikkel eljárnak egymáshoz. Elfogadja a hibáidat, a nem tökéletes külsődet, sőt így szeret. A 2. lehetőség: A férjed egy gazdag vállalkozó, de benne van zűrösebb ügyekben is a mégtöbb pénz miatt. Egy kétszintes nagy családiházban éltek, úszómedencével, szaunával, nagy kerttel, mindkettőtöknek saját új autója van. Van 3 gyereketek, akik mindent megkapnak, és a jövőjük is biztosítva van ha felnónek. Megvan mindenetek, soha nem jut eszedben egy boltban, hogy számolgasd az árakat, ha új laptop kell, csak elmész és hozol egyet, ha új ruha és cipő, akkor darabonként 20-50 ezres kategóriából válogatsz, gyakran jársz fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikushoz, edzőterembe. A gyerekek születése után plasztikai műtéted is volt, teljesen elégedett vagy a külsőddel. Évente 3 szor mentek külföldi nyaralásra, síelésre, sima wellness hétvégékre persze gyakrabban.....Viszont, a férjed egy rideg ember, akit csak a siker érdekel, akinek soha nem leszel első az életében, alig van otthon veletek a munkája miatt, szabadidejében is inkább eljár szórakozóhelyekre, tudomásod van róla hogy az ilyen kiruccanásaikor előszeretettel fekszik le nőkkel, mindezt nem is nagyon titkolja, természetesnek veszi hogy neki ez jár, mert ez ösztön. A gyerekekkel szinte semmi kapcsolata nincsen, nem játszik, nem beszélget velük, nem megy el velük programokra, a családi nyaralásokkor próbál csak kedves lenni velük, amúgy azt sem venné észre ha egyikőjük eltűnne otthonról. Csak a pénzt osztogatja nekik, és neked is, de onnantól fogjátok be a szátokat. Hiányzik a szerelem, a szeretet, a bizalom a kapcsolatotokból, a szexuális élet is ritka, hiszen kiéli magát a szeretőinél.
2015. márc. 1. 19:09
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Én a 3-ast: nincs férj, nincs gyerek, van pénz. Engem ez tenne boldoggá.
2015. márc. 1. 22:02
 32/38 anonim ***** válasza:
86%

Ha a kettő közül szabad csak választani akkor az 1-es.

Indok: Az anyagi helyzeten lehet változtatni, a rideg, közönyös, megbízhatatlan emberen pedig nem minden esetben....

2015. márc. 1. 22:12
 33/38 anonim ***** válasza:
37%
Én a 2-est, csak gyerekek nélkül. Általánosságban azt mondhatom, hogy én egy önző ember vagyok (ráadásul az érzelmek leginkább csak megijesztenek), és a társas boldogságnál többre értékelem a személyes boldogságomat, aminek a legfőbb pontja az önmegvalósítás és az új dolgok megismerése (utazás, tanulás). Na meg a munkám. :)
2015. márc. 2. 01:08
 34/38 anonim ***** válasza:
32%
Ha mindenképp, az életem árán is innen kéne választani, akkor az első... De egyik sem kéne, az biztos.
2015. márc. 2. 01:55
 35/38 anonim ***** válasza:
69%

Nos, ennyire nem kőgazdag a családom, mint a 2-es verzió amit leírtál, de van 2 autónk, szép 3 szobás házunk, külföldi nyaralás, stb, az exemet már vagy 6-7 éve ismerem, és mindig irigykedtem rá. Édesapja nyugdíjas, anyukája keveset keres, szóval nem veti fel őket a pénz. Nem éheznek, van tető a fejük fölött, van fűtés, de meg kell gondolniuk, mikor mit vesznek. Mégis nagyon-nagyon jó a kapcsolatuk egymással, annyira jól elvannak.

Mi régen ilyenek voltunk, kiskoromban nagyon apás voltam, aztán apu egyre jobb állásokat kapott, egyre kevesebbet volt velem. Mára már csak annyit beszélünk, hogy vitatkozunk. Hétvégente is melóznia kell, a karácsonyfát rendre úgy díszíti hogy közben is telefonál munkahelyére, sokszor kell külföldre mennie... Én nem akarnám ezt a gyerekemnek. Se magamnak azt amit anyám átél, hogy apu vagy hanyagolja, vagy veszekszik vele, mert jó állás = nagy felelősség, és nagyon stresszes mindig. Én nagyon szeretetéhes vagyok, nekem rengeteg együtt töltött idő és szeretgetés kell, nem szívesen élek olyan emberrel aki hazaesik munkából idegesen, és nincs egy jó szava senkihez, csak letesped a tévé elé alvásig.

Én az arany középutat választanám, a megélhetés ne legyen gond, ne kelljen aggódni hogy holnap lesz-e mit enni, de kell a fenének kastély meg 50ezres ruha.

21/L

2015. márc. 3. 00:32
 36/38 anonim ***** válasza:

A másodikat, és majd a 18 éves diákmunkás kertészfiú megvigasztalna... ha a férj is félrelép, nyilván nem sokat számít : >

Gyerekként és tinédzserként megtapasztaltam a szegénység terhét, ha csak ez a két lehetőség volna, egyértelmű, hogy a 2., elég hobbim meg érdeklődési köröm van hozzá, hogy több boldogságot találjak.

2015. márc. 4. 11:11
 37/38 anonim ***** válasza:

Nyilván az arany-középút a legjobb,de az itt nem volt felsorolva.

Egyértelműen a 2.-est választanám,egy darabig együtt lennék a gazdag csávóval,aztán megmérgezném és nyomok nélkül eltüntetném a testet.A gyerekeimmel boldogan élnék.

2015. ápr. 5. 13:07
 38/38 anonim ***** válasza:
Leginkább az arany középutat, de mivel ez nem létezik, inkább a 2-est.
2016. júl. 2. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!