Lányok/nők ti melyik életet választanátok magatoknak? Szegényen szeretetben, vagy jólétben szeretet nélkül?
Ha a kettő közül szabad csak választani akkor az 1-es.
Indok: Az anyagi helyzeten lehet változtatni, a rideg, közönyös, megbízhatatlan emberen pedig nem minden esetben....
Nos, ennyire nem kőgazdag a családom, mint a 2-es verzió amit leírtál, de van 2 autónk, szép 3 szobás házunk, külföldi nyaralás, stb, az exemet már vagy 6-7 éve ismerem, és mindig irigykedtem rá. Édesapja nyugdíjas, anyukája keveset keres, szóval nem veti fel őket a pénz. Nem éheznek, van tető a fejük fölött, van fűtés, de meg kell gondolniuk, mikor mit vesznek. Mégis nagyon-nagyon jó a kapcsolatuk egymással, annyira jól elvannak.
Mi régen ilyenek voltunk, kiskoromban nagyon apás voltam, aztán apu egyre jobb állásokat kapott, egyre kevesebbet volt velem. Mára már csak annyit beszélünk, hogy vitatkozunk. Hétvégente is melóznia kell, a karácsonyfát rendre úgy díszíti hogy közben is telefonál munkahelyére, sokszor kell külföldre mennie... Én nem akarnám ezt a gyerekemnek. Se magamnak azt amit anyám átél, hogy apu vagy hanyagolja, vagy veszekszik vele, mert jó állás = nagy felelősség, és nagyon stresszes mindig. Én nagyon szeretetéhes vagyok, nekem rengeteg együtt töltött idő és szeretgetés kell, nem szívesen élek olyan emberrel aki hazaesik munkából idegesen, és nincs egy jó szava senkihez, csak letesped a tévé elé alvásig.
Én az arany középutat választanám, a megélhetés ne legyen gond, ne kelljen aggódni hogy holnap lesz-e mit enni, de kell a fenének kastély meg 50ezres ruha.
21/L
A másodikat, és majd a 18 éves diákmunkás kertészfiú megvigasztalna... ha a férj is félrelép, nyilván nem sokat számít : >
Gyerekként és tinédzserként megtapasztaltam a szegénység terhét, ha csak ez a két lehetőség volna, egyértelmű, hogy a 2., elég hobbim meg érdeklődési köröm van hozzá, hogy több boldogságot találjak.
Nyilván az arany-középút a legjobb,de az itt nem volt felsorolva.
Egyértelműen a 2.-est választanám,egy darabig együtt lennék a gazdag csávóval,aztán megmérgezném és nyomok nélkül eltüntetném a testet.A gyerekeimmel boldogan élnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!