Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 évvel fiatalabb férfival összejönnétek? N/45 F/35
Figyelt kérdés
2016. jún. 16. 18:18
12/21 anonim válasza:
Most mondanám, hogy hagyd meg nekem a korosztályom férfijait, ha nem lenne nekem is 10 évvel fiatalabb :D
14/21 anonim válasza:
"Nem. Egy 45 éves nő, majdnem 50. A 35 éves meg alig múlt 30."
És ezt mi alapján döntötted el, hogy egyiknél felfelé, másiknál lefelé kerekíted? Mert ha úgy nézzük, hogy egy 45 éves az alig múlt 40, egy 35 éves meg majdnem 40, akkor meg összeillőnek tűnnek :D
15/21 anonim válasza:
Bezzeg fordított esetben mindenki éljenezne! Az se lenne gond, ha a férfi 50 éves tatus lenne, a lány meg egy 18 éves nagy csoportos ovis.
16/21 opened paradise válasza:
Itt már bőven nagykorúak,nem fura a korkülönbség. Nem kortól függ az érettség.
17/21 anonim válasza:
Speciel a barátnőm szült 44-évesen babát a 9-évvel fiatalabb párjának és nagyon boldogok.
18/21 anonim válasza:
14! Ha pl. a gyerekvállalást nézzük, egy 45éves nőnek már nem olyan fiatal a szervezete, még ha ad is magára és jól néz ki, meg aztán fel is kell nevelni a gyereket. Egy 35 éves férfi még simán bevállalhatja, kisebb a rizikó, sokan iyen korban vállalják az elsőt. Tényleg több nőt ismerek a környezetemben, aki 45évesen már nagymama és 35éves férfiaknak jó esetben van már 1-2éves gyereke, én ebből indultam ki... Pár év múlva meg mégjobban kiüt a nagy korkülönbség.Persze ez csak az én véleményem, de a kérdező nem írta, hogy csak pozitív véleményekre kíváncsi.
19/21 anonim válasza:
Egy 45 éves férfinak se fiatalabb a szervezete, ott mégse ágál senki a gyerekvállalás ellen... Különben senki nem említette, hogy gyereket is akar a kérdező.
"fel is kell nevelni a gyereket" és ki akadályozza meg benne? Csak örökbe fogadni nem lehet 45 évesen csecsemőt, sajátot nyugodtan nevelheti a törvény szerint...
20/21 anonim válasza:
Miért kell lepontozni? Az volt a kérdés összejönnék-e 10 évvel fiatalabb férfival, és erre nem a válaszom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!