Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti összejönnétek nálatok fiatalabb sráccal?
Nem úgy gondolom, hogy 17/f és 35/l, hanem mondjuk 20/f és 22-24/l.
Nem ismerkedési szándékkal írom ki, csak kíváncsi vagyok. Aki nemet mond, az kérem indokolja is, hogy miért nem.
Előre is köszönöm! :)
Én nem... Tuti le fognak pontozni, de nem. Nem feltétlenül érettség és társaik miatt, mert lehet valaki húszévesen értelmesebb, tapasztaltabb, intelligensebb, stb. mint bárki más, de nekem még a velem egyidős fiúk sem tetszenek... Nekem kell legalább három év korkülönbség. Egyszerűen vonzóbbak a 25-30 közti férfiak számomra. Meg bevallom, sokk egyszerűbb olyan emberrel ismerkedni ebben a korosztályban, aki nem alkoholizál, nem bulizik, de még sok őrültségre kapható. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Aztán valószínűleg ez tíz év múlva ez változni fog, amikor azért már mindenki dolgozik, ha egyetemezik is, azt is levelezőn, vagy ha nappalin, akkor is dolgozik mellette, a bulizós korszakból legtöbben kinőnek, stb. De egyelőre el sem tudom képzelni... Aztán ki tudja... :)
22L
Én sem.
Nem is akartam, jobban szeretem azt is, ha nálam minimum 3 évvel idősebb.
Indok nincs, egyéb gondom nincs, talán ha egyszer olyan fiúba lettem volna szerelmes, aki fiatalabb tőlem 2 évvel, nem szakítottam volna vele, nem így kell elképzelni.
Csak nem és kész.
Nem. Leginkább családalapítási okoknál fogva.
26 évesen én már gyereket szeretnék.. a velem egykorúak többségéről, legalábbis a környezetemben, ez nem mondható el. Viszont a 30 körüliek között már szép számmal akadnak ilyenek.
A párom 3 évvel idősebb nálam. Ő 30 körül szeretne, én olyan 26-27 évesen, és szerencsére ez a kettő egybeesik.
Szóval ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!