Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti összejönnétek nálatok fiatalabb sráccal?
Figyelt kérdés
Nem úgy gondolom, hogy 17/f és 35/l, hanem mondjuk 20/f és 22-24/l.
Nem ismerkedési szándékkal írom ki, csak kíváncsi vagyok. Aki nemet mond, az kérem indokolja is, hogy miért nem.
Előre is köszönöm! :)
2016. máj. 19. 18:36
11/12 A kérdező kommentje:
Kedves ~OnLány~! Én mindenkinek zöldet nyomtam, attó függetlenül, hogy "tetszik"-e a válasz. Arról nem tehetek, hogy mások is olvassák a kérdést, és ők nem tartják megfelelőnek a válaszokat.
A többieknek is köszönöm!
2016. máj. 20. 06:09
12/12 anonim válasza:
Én is úgy voltam vele, hogy soha nem jönnék össze fiatalabbal. De mostani barátom 3 évvel fiatalabb ezt ismerkedésünkor nem tudtam meg rögtön. Jól meg vagyunk. Gondolkodásilag érettebb, mint vele egy korúak. Én 23 vagyok ő pedig 20 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!