Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek 15 évvel fiatalabb lánnyal?
Ha vannak itt tanárok, az ő véleményük érdekelne főképp, hogy érettségi után, összejönnének-e 15 évvel fiatalabb lánnyal, ha mindketten szinglik, plusz vannak hasonló érdeklődési köreik is.
De más véleményét is szívesen fogadom. :)
nem lehetetlen, de nekem nem tűnik túl valószínűnek, hogy tartósan működjön egy ilyen kapcsolat.
több, mint 15 év korkülönbséggel egy 18 éves lánnyal nem túl valószínű, hogy a legtöbb érett felnőtt férfinak van közös témája, érdeklődési köre, életcélja. pláne ha a férfi tanárként a munkahelyén egy csomó ilyen korú lány között van, valószínű, hogy otthon inkább érettebb társaságra vágyik. ráadásul a szakmai hírnevét is érintené, ha egy (volt) tanítvánnyal összejönne, amire aligha van szüksége.
Utolsónak: na igen, a korosztályom nem a mérhetetlen nagy intelligenciájáról híres (hogy csak egy tulajdonságot említsek), de én koromat meghazudtoló tulajdonságokkal rendelkezem (talán művészlélekből fakadóan is). Egy hosszabb beszélgetés után mindenki azt mondja, hogy sokkal érettebb vagyok a koromnál. Komoly terveim, céljaim vannak, könyveket írok, nem a bulizásnak élek és nem halmozom a partnereimet sem. Ezek a tulajdonságok szintén nem tartoznak az átlagos 15-19 éves leányok tulajdonságaik közé.
Én mindig is az idősebb generációval jöttem ki jól. Saját korosztályomat gyerekesnek tartom, a legtöbb barátom jóval idősebb nálam. Evvel párhuzamba állítható az is, hogy egy 19-20 éves férfiú mellett el sem tudnám képzelni magamat. Ahogy tapasztaltam, a korosztályombeli fiúk tartanak is tőlem.
Dugni biztosan, még ha tanár is lennék is :D :P
De így is megdugnék egy éves csajt ;)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!