Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a felső buliba nagyon közönséges? Fiúk! Nektek bejönne?
Figyelt kérdés
ha a lány melltartó nélkül veszi fel, formás de kicsi mellei vannak
[link] a feketére gondolok, ja és a nadrág hozzá magas derekú lenne ami kicsivel a köldök alá ér
2016. jún. 16. 16:09
1/21 anonim válasza:
Miért lenne közönséges?:D Bár számomra olyan mintha fehérnemű lenne!
2/21 anonim válasza:
De ez nem croptop az a baj. Válassz normális croptopot, úgy nem gáz.
4/21 anonim válasza:
Ha röhögés tárgyává akarsz válni és azt akarod, hogy egy pasi se vegyek téged komolyan, akkor ez tökéletes.
5/21 anonim válasza:
Teszek rá kinek milyen pólója van.
6/21 Titusztitusz válasza:
Hát...Nekem valahogy nem tetszik ez a felső...
7/21 anonim válasza:
Felveszel rá egy blézert vagy mellényt, teljesen jó lesz. Ha meg forrósodik a hangulat, ledobod. Nyári buliba jó.
9/21 anonim válasza:
Szerintem ez eléggé prolis... (Pardon!)
10/21 anonim válasza:
Így magában én sem venném fel, max beach-partyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!