Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közönséges egy küldök piercing?
Elirtam.
KÖLDÖK :D
Már miért lenne közönséges? Nekem is van szerintem már vagy 7-8 éve, és a mai napig imádom és meg szokták dicsérni. Számban is van, azt is imádom, amiatt se kaptam még negatív megjegyzést. A köldökre visszatérve, az elsőnek igaza van, a köldök piercing szép és lapos hason mutat igazán jól. Legalábbis szerintem. :)
Szóval, ha neked tetszik, akkor csináltasd meg.
22L
Semmi közönséges nincs benne, k*urvásnak meg aztán végképp nem k*urvás, szóval ne foglalkozz azzal, hogy néhány csőlátású, beszűkült látókörrel megáldott ember mit mond, ha neked tetszik, akkor ne mások véleménye érdekeljen.
Ezt bírom amúgy, hogy minden olyan dolog, ami nem megszokott, pl tetoválás, piercing stb, vagyis csak inkább egyeseknek nem megszokott, azt rögtön meg kell szólni és elkapkodott, idióta következtetéseket kell levonni. Ez pont ilyen: attól, hogy valakinek köldökpc-je van, nem jelenti, hogy k*urva és k*urvásan viselkedik. Ahhoz nme kell piercing, az ember vagy olyan, vagy nem..
Közönséges, mert a primitív emberek játékszere ez. És ez nem szűklátókörűség.
Az emberek szeretnének mondjuk az eszükkel, jellemükkel kitűnni de az ugye sok munkát igényel, annyit meg már nem invesztálnának bele. De felvarratni egy tetkót, beszúrni egy piercinget bármelyik hülye meg tud tenni egy pillanat alatt és akkor ő már rögtön úgy érzi hogy sooooo deep. A piercing ezt a végtelenül nyomasztó és lehangoló kispolgári attitűdöt manifesztálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!