Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a felső 5-10%-os agyrém?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Kérdező ebben a kérdésben van egy lista 20 lányról, hogy azokból ki a legszebb.
Ha megnézed, ugyanazt a 3-4 lányt mondja a válaszolók 80%-a, hogy szerinte melyik a legszebb. Miért? Azért, mert amiről te beszélsz, hogy "mindenkinek más az ízlése", az nagyrészt kamu.
A legtöbb ember ugyanazt találja szépnek, átlagosnak vagy csúnyának.
A 99% őt találja csúnyábbnak:
Őt meg szebbnek:
Szerintem amit te csinálsz, az valami nagyon "bűzölgő", erőltetett liberalizmus, egyenlőség, ami a való életben nem létezik.
Milyen liberalizmusról beszélsz, abszolút pártatlan vagyok mindenben nem vagyok híve semmilyen nézetnek se.
Nos az a két kép amit mutattál, abból azért a második a kívánatosabb, mert az első igénytelenebb és észrevettem hogy a rondaságot állandóan keveritek az igénytelenséggel. Mindenkiből kilehet hozni a szépet és nem a genetikára meg születésre fogni.
Te hány éve kommentelsz itt? Mert rengeteg kérdés alá ide írod az értelmetlen frázisodat.
Tenni kell azért, hogy jobban kinézzél, nem sajnáltatni magad. Mindenki képes rá, ha energiát fektet bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!