Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan veszítsem el a szüzességem? 20/L
Szia!
Lehet, hogy konzervatív leszek, de csak azért ne veszítsd el, hogy, elmondhasd, "nem vagyok szűz". Gyakran az az érzésem, hogy bűnnek számít, ha valaki szűz még, vagy legalábbis bizonyára degenerált az illető vagy nem igényli a szexet, azért szűz még.
Egyszerűen kövesd, amit a szíved diktál, ne foglalkozz a külső körülményekkel és add magadnak annak a srácnak, akiről úgy érzed, hogy megérdemel Téged.
Nem bűn, és talán 20 évesen még elmegy, de 5-10 év múlva már nagyon rossz lesz szegénynek.
Azért nincs pasid mert félős vagy és nem állsz szóba senkivel?
Én fiú létemre vagyok szűz 20évesen,és letojom,hogy ki mit gondol.:)
Ne siess te sem sztem
Jársz bulizni?
Nem az egy éjszakás kaland miatt kérdezem, csak azért mert úgy csomó új pasit ismerhetsz így meg. Az egyik barátnőm 10 évvel ezelőtt ott ismerte meg a férjét is:)
Akkor valószínűleg csak idő kérdése, nem tudom.
Ha jól el vagy a pasikkal és nem tartod magad csúnyának- tehát valamenyi önbizalmad is van nagyon félős sem vagy semmi értelmes oka nincs, lehet, hogy csak edddig nem volt szerencséd.
Van olyan fiú barátod aki jól ismer? Esetleg még őt megkérdezheted.
mármint hogy lefekszik-e velem??
annak az lenne a következménye hogy utána már nem lennénk igazán jó barátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!