Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan veszítsem el a szüzességem? 20/L
Ismerkedj és majd a barátoddal. Mint látod itt is kaptál már ajánlatot.
22/f
szerintem mindenesetre egy fiuval aki szeret es szereted,egy sotet szobaban,egy par gyertya egjen,eppen hogy csak megvilagitsa a testeteket,menjen egy ehez hasonlo zene: http://www.youtube.com/watch?v=3ph_0AB-rcI ez is csak halkan es kellemesen,eppen hogy hallani lehessen,rozsaszirmok a foldon,egy par fustolgo palcika,jo illatu,es lassan erzelmesen csinalyatok,egy fiu kell tudja a dolgat,lassan vegigcsokol mindenholl,es az alsonemukkel varjan ne siesse el,izgitson es kivantassa magat veled,szoval na en voltam szuz lannyal,osszevesztunk,de utanna is mondta hogy azt az ejszakat soha nem fogja tudni elfelejteni,remelem tudtam segiteni valamiben,legalabb egy elkepzelest leirtam :P
21/F
18:43-as 73%-os vagyok!
Ismerkedj és majd megjön a szerelem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!