Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a teendő? (bőv. Lent)
Na szóval...neten megismertem egy csajt, elkezdtünk msnezni. Eddig szinte minden nap írtunk, és nem is rövid ideig (2-2,5 óra megvolt). Csak kb 2 hete elromlott a gépje és mostanában nagyon ritkán van fent, és akkor is csak elég rövid ideig (3-5 naponta jár fel 20-30 percre), de akkor is ha beszélgetünk mindig van miről, és látszik is h van kedve, szal nem arról van szó h nem akarna beszélni velem. Csak nekem kezd nagyon hiányozni már :( Valamilyen kontaktust szeretnék azér fenttartani vele, mer nekem nem elég h 4 naponta 20 percekre jár fel :S Esetleg írjak neki iwiwen vmi levelet? És ha igen mit írjak neki bele? mert nemtom hogyan fogalmazzam meg a gondolataimat egy levélbe és nem szeretném elb*szni :S
Ha lehet csak értelmes válaszokat. Köszi!
19/F voltam
szerintem is elkéne kérned a mobil számát...viszont rajtad látszik h barátságnál többet akarsz...amíg nem találkoztok nem tudsz pontot tenni az ügy végére...talikor személyesen fog kiderülni,h érdekled-e őt mint barát,v annál kevesebb v több lehet-e!
Sajnos én is voltam így...4hónap msn-ezés után találkoztam egy sráccal és az nagyon rosszul sült el..a mai napig bánom:D kiderült h h*lye füves..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!