Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi legyen a teendő? (bőv. Lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen a teendő? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Na szóval...neten megismertem egy csajt, elkezdtünk msnezni. Eddig szinte minden nap írtunk, és nem is rövid ideig (2-2,5 óra megvolt). Csak kb 2 hete elromlott a gépje és mostanában nagyon ritkán van fent, és akkor is csak elég rövid ideig (3-5 naponta jár fel 20-30 percre), de akkor is ha beszélgetünk mindig van miről, és látszik is h van kedve, szal nem arról van szó h nem akarna beszélni velem. Csak nekem kezd nagyon hiányozni már :( Valamilyen kontaktust szeretnék azér fenttartani vele, mer nekem nem elég h 4 naponta 20 percekre jár fel :S Esetleg írjak neki iwiwen vmi levelet? És ha igen mit írjak neki bele? mert nemtom hogyan fogalmazzam meg a gondolataimat egy levélbe és nem szeretném elb*szni :S

Ha lehet csak értelmes válaszokat. Köszi!

19/F voltam

2010. ápr. 12. 17:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szerintem is elkéne kérned a mobil számát...viszont rajtad látszik h barátságnál többet akarsz...amíg nem találkoztok nem tudsz pontot tenni az ügy végére...talikor személyesen fog kiderülni,h érdekled-e őt mint barát,v annál kevesebb v több lehet-e!

Sajnos én is voltam így...4hónap msn-ezés után találkoztam egy sráccal és az nagyon rosszul sült el..a mai napig bánom:D kiderült h h*lye füves..

2010. ápr. 14. 16:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem az lenne fontos, hogy egy kicsit nyugodj meg :) ja és kicsit gondolkozz és ne vesszen ki Belőled az önbizalom meg a döntéshozó képesség, mert arra később még nagy szükséged lesz ;) Ha elmondtad Neked, hogy rossz a gépe, és hogy csak 3-4 naponta van fenn, akkor persze idegőrlő tud lenni (tapasztalat :D), de vissza fog írni:) ebben biztos lehetsz :) Azt is megnézheted, hogy mikor volt fenn utoljára iwiwen (asszem kiírja?). És NAGYON fontos (szerintem), hogy ne nyomulj rá minden egyes alkalommal, mert akkor megvan rá az esély, hogy úgy fog előbb-utóbb Rád gondolni, mint aki nem tud meglenni nélküle és ebben ugyan most lehet nem látod mi lenne a baj, de esélyes, hogy egy idő után nem jönne fel, kerülne emiatt. Jaj, de ne érts félre !:) A levél nagyszerű ötlet volt, írj csak nyugodtan, csak ne várd el tőle, hogy ahogy van egy kis szabadideje, akkor rögtön rohanjon írni Neked. Hiszen nem ismer még és még csak nem is látott:D Találkozóval meg még várj! Én amikor msn-eztem a mostnai barátnőmmel :) akkor tettem kétértelmű kijelentéseket :D pl: elküldöd neki a Die, die darling! (Metallica) számot és odaírod, hogy ne értse félre. Akkor, gondolhat a darling-ra (magyarul: kedves(em)) vagy a die-ra (meghalni). Ha a die-ra gondol akkor ugye nem akarod hogy meghaljon:D tehát jó hogy írtad, hogy ne érstd félre. Viszont ha a darling-on akard meg a szeme... :P akkor meg visszakozhatsz, hogy a die-ra gondoltál:D Ördögi (mégis angyali) kör, mi? xD De persze lehet hogy nem reagál rá egyáltalán, de azért megérheti:D
2010. ápr. 14. 20:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi van, ha nemrég lett barátja és le akar koptatni?
2010. ápr. 14. 20:28
 14/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat, főleg az utsó előttinek :P hát bizony idegelő :S főleg hogy utoljára csütörtökön írtam vele...az már majdnem egy hét :( A levelet meg hétfő este írtam neki és tegnap is meg ma is fentvolt iwiwen :S De...csak visszaír majd :) végülis nincs oka rám haragudni se kerülni engem, én eddig komolyan csak barátnak kezeltem, szal...várok :) ha egy ideig nemír még és fent se lesz, írok neki még1 levelet, ha meg arra se válaszol akkor annyi, keresek mást...
2010. ápr. 14. 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát igen, ennél többet nem igazén tehetsz.
2010. ápr. 17. 12:45
 16/16 A kérdező kommentje:
nah...eddig nem írt, szal ma délelőtt írtam neki még 1 levelet, hogy ha netán gondja van velem, írja meg...de ma este már volt fent és nem írt erre se vissza...de...megáll az eszem. Mi lehetett vele? Miért nem tud írni egy levelet? Felőlem írja meg h bocs, barátom van vagy mittudomén mi... most már annak is örülnék ha ezt leírná. De nem és nem. Na ennyit a netes ismerkedésről. No comment !
2010. ápr. 17. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!