Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi legyen a teendő? (bőv. Lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen a teendő? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Na szóval...neten megismertem egy csajt, elkezdtünk msnezni. Eddig szinte minden nap írtunk, és nem is rövid ideig (2-2,5 óra megvolt). Csak kb 2 hete elromlott a gépje és mostanában nagyon ritkán van fent, és akkor is csak elég rövid ideig (3-5 naponta jár fel 20-30 percre), de akkor is ha beszélgetünk mindig van miről, és látszik is h van kedve, szal nem arról van szó h nem akarna beszélni velem. Csak nekem kezd nagyon hiányozni már :( Valamilyen kontaktust szeretnék azér fenttartani vele, mer nekem nem elég h 4 naponta 20 percekre jár fel :S Esetleg írjak neki iwiwen vmi levelet? És ha igen mit írjak neki bele? mert nemtom hogyan fogalmazzam meg a gondolataimat egy levélbe és nem szeretném elb*szni :S

Ha lehet csak értelmes válaszokat. Köszi!

19/F voltam

2010. ápr. 12. 17:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szerintem írj nyugodtan neki iwiwre, hogy mikor lesz jó a gépe? :) és egy talit is megbeszélhetnétek..

ha ennyi ideig beszélgetett veled,biztos bejössz neki ;)

2010. ápr. 12. 17:25
 2/16 anonim ***** válasza:
és a mobilszámát nem adja meg?
2010. ápr. 12. 17:28
 3/16 A kérdező kommentje:

kösziköszi :)

hm mobilszámot?...na arról is lehet szó :)

2010. ápr. 12. 17:31
 4/16 anonim válasza:
iwiwre hiába küldesz ha nem jó a gépe sztem kréd el a számát hívd fel küldj neki smst!
2010. ápr. 12. 17:35
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi :) A számmal kapcsolatban amúgy azért vagyok kicsit szkeptikus mer mindjár mikor a chaten megismerkedtünk és elkértem az msnjét, leszögezte hogy barátságnál többet ne nagyon akarjak :S De hát végülis ha ilyen jól megvoltunk, és a csajból is éreztem h nem untatom őt szal...:D áá nem spekulálok, elkérem a számát, végülis az még belefér a barátságba :D nemde? :P
2010. ápr. 12. 18:02
 6/16 anonim ***** válasza:
hát sztem ha már az elején azt mondta hogy barátságnál nem akar többet,akkor ne erőltesd..oka volt rá hogy azt mondta
2010. ápr. 12. 18:06
 7/16 A kérdező kommentje:
szóval számot ne kérjek inkább? :/ mer ugye nem akarnám hogy a baráti kapcsolat is elromoljon :S
2010. ápr. 12. 18:17
 8/16 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen a lány. Csak nem haragudna meg, ha megkérdeznéd. Ha meg visszautasít, fogadd el. Egy próbát viszont megér.
2010. ápr. 12. 18:24
 9/16 A kérdező kommentje:

no :S a helyzet a következő: írtam neki levelet, számát még nem kértem el, gondoltam, azt nem fogom levélben kérni, majd msnen. De nem írt vissza a levélre. :S Most ezt komolyan nemértem. Nem ártottam én neki semmit, nem is nyomultam rá szinte abszolut, már csak azér is mer mindjár megírta az elején h ugye barátságot akar. És mondom, ha beszélgettünk, jött a téma magától, soha nem volt megakadás, normálisan reagált mindenre...egyszerűen...minden oké volt. Nemértem mi a gond, mér nem válaszolhatott. Ám tisztázzuk, iwiwre feljár minden nap, de a tesója gépjéről és gondolom csak megnézi miujság és megy is le.

Nade...ha 2-3 napig semmi jel nem lenne, nem válaszolna, írjak neki megin vmit? ha igen mit? vmi olyasmi lehetne, hogy nyugodtan írja le ha valami gond van?

Mer most komolyan nem áll össze a kép...mer volt olyan is hogy én elmentem délután a géptől és még írt, hogyha este fentlennék, még beszélhetünk. Szal az érdeklődés is megvan(volt). Ehh...

ja ám a csaj velem egykorú...de ez asszem most lényegtelen.

2010. ápr. 13. 17:33
 10/16 A kérdező kommentje:
lécci még válaszokat :(
2010. ápr. 14. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!