Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ezért utasított vissza?
Van egy férfi akivel egy házban lakom. Mióta beköltöztem jóban lettünk, egyre Közelebb kerültünk egymáshoz. Sokszor vagyunk este együtt (mindketten egyedül élünk), filmet nézünk, főzünk valamit, elmegyünk közösen futni, bevásárolni. Tehát semmi romantikus. Én nagyon vonzódom hozzá, őrjítően szexi, figyelmes, humoros, nagyon tetszik nekem és többet szeretnék barátságnál. Egyik este a film után beszélgetni kezdtünk komolyabb témákról, nagyon bensőséges volt a hangulat. Egyszer csak Közelebb hajolt és nagyon gyengéden megcsókolt. Visszacsókoltam, ő átölelt, végigsimította a hátamat, a derekamat. Aztán lecsúsztatta a pólóm pántját és puszit adott a vállamra, a nyakamat csókolgatta. Nagyon jó volt, elmondani se tudom mennyire. Aztán hirtelen felugrott, mondta hogy ez nem helyes, még gyerek vagyok és elment. Azóta nem keres, nem veszi fel ha hívom, kerül. Nagyon bánt a dolog, érzem hogy van köztünk valami, és nem akarok tenni ez ellen semmit, meg akarom élni az érzéseimet vele. Úgy tűnik viszont hogy ő nem akarja. Lehetséges hogy tényleg csak a korom tartja vissza? Ennyit számít az a szerencsétlen szám?!
18L 29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!