Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőtöktől elvárjátok a csupaszítást?
Nem mondanám, hogy elvárom, de örülök neki. Ő nem szereti teljesen natúrban, vacakolni meg nem szeret különböző fazonokkal, ezért általában simán csupaszítja borotvával. Egy napig kb. kipattog neki kicsit, aztán rendben van. Néha megkérem, hogy próbáljon ki egy-egy fazont (csík, pamacs, ilyesmi), akkor szívesen megteszi. Amikor megunjuk, leborotválja és kész.
A full bush annyira nem tetszik, de azt is elviselném. Nem számít igazán sokat.
Szamomra a legfontosabb az apoltsag!
Szeretem, ha teljesen csupasz vagy egy kis csikocska, rövidre es fazonra nyirva. Mivel kedvesemet szeretem szajjal is kenyeztetni engem kifejezetten zavarna a hosszabb ször.
Tudom, hogy ez nem volt kerdes ;) de en is borotvalom magam... ezt azert irom, mert nalam a börirritaciok es benött szörtüszök ellen bevallt, hogy forro fürdö/zuhany alatt esek neki, amikor a bör mar kicsit puhabb. Aleo veras borotvazselet hasznalok. Miutan vegeztem, egy börapolos tusfürdövel, fürdöszivaccsal atdörzsölöm. Remelem, ezzel hasznos valaszt adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!