Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőtöktől elvárjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőtöktől elvárjátok a csupaszítást?

Figyelt kérdés
Csak úgy kíváncsiságból teszem fel a kérdést. Én magamon jobban szeretem ha csupasz, szebbnek tartom úgy, de ó jaj, az a szőrtelenítés. A borotvának szörnyű következményei vannak, az egész terület lánga borul, bevérzett szőtüszők, nem túl szexi. A krém túl erős nekem a gyanta meg amelett, hogy fájdalmas, nem is éppen olcsó. A férfiak különbözően vélekedtek eddig. Volt aki a csak csupasz és más semmi filozófiának élt, volt akinek mindenhogy tetszett meg olyan is aki különösen a természeteset szereti. Bár én kicsit rosszul érzeném magam ha úgy totál natúrban hagynám,mondjuk olyannal még nem próbálkoztam. Mi a véleményetek/ tapasztalatotok? Esetleg nemet és kort légyszi :)

2016. jún. 12. 13:32
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Ezt most benéztem, mert női partnert kellett volna írnom

Elnézést kérek

2016. jún. 12. 13:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szintén borotvával szőrtelenítek, de nálam a bevérzések nem túl gyakoriak :) Általában a szőrtelenítést fürdéskor végzem és olyankor picit több időt töltök a tusfürdős vízben, h a bőr jobban puhuljon, majd a borotvahab és mehet :) Így sokkal minimálisabb a bevérzés és a bőrirritáció :)
2016. jún. 12. 13:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
jajj és 22/L
2016. jún. 12. 13:42
 4/12 MilitaryTurtle ***** válasza:
100%

Látszódjon rajta hogy ápolt, azt mindenki szereti. Kb ennyi :-)

Én nem várok el semmit sem a páromtól, úgy hordja ahogyan ő akarja.

20/F

2016. jún. 12. 13:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki borotválásra adja a fejét, akkor kénytelen lesz kibírni, amíg hozzászokik a bőre.

Az én is kissé bevérzett és pirosas volt, de idővel már kevésbé irritálta a borotva.

Én is be szoktam előtt puhítani a bőrt, és figyelek, hogy jó szögben tartsam a borotvát.

Nem valami szép az összekaszabolt intim terület...:)

2016. jún. 12. 13:49
 6/12 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

A jelenlegi párom sose vár el semmi ilyesmit tőlem. Tisztában van vele, hogy az én testem, és azt csinálok vele, amit én akarok.

Az előző pasimat sem érdekelte, az azelőtti meg a csupaszt szerette, de nekem meg az nem tetszik, úgyhogy nagyon ritkán csináltam meg olyanra.

Nem komoly kapcsolatban meg abszolút nem érdekel, mi tetszik nekik, úgyhogy sose kérdeztem.

24L

2016. jún. 12. 14:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Régen nekem is kipattogzott a boroztvától, de mostmár kevésbé. Figyelni kell rá, hogy ezeket az eldobható borotvákat sűrűn cserélje az ember. Én úgy szoktam, hogy szőr növésével megegyező irányba leborotválom, majd az epillátorra van olyan felszerelhet fel, amivel teljesen simára lehet vágni és akkor nem lesz irritált. Igaz, kb. tart fél napig, utána kezd visszanőni és borostás, de én a gyantát/epillátort nem bírnám ki, az kegyetlen ott lent
2016. jún. 12. 14:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Előző kapcsolatomban azt mondta a férfi, bárhogy lehet, ahogy szeretném. Ha leszedem, leszedem, ha nem, nem.

Nem szedem..

A gyantával ugyanez lenne a gondom, mint kérdezőnek.

A borotvával is ugyanez van.

Plusz elvileg a fertőzésektől is véd - ezt logikusnak is tartom, mert van valami ott, ami visszatartja a rossz, csúnya dolgokat.

Úszáshoz és nyáron a bikinivonalat szedem.

Ha olyan párom lesz, aki elvárja, leszedem majd érte. Zavarhatja tényleg és ezen semmi se múljon.

2016. jún. 12. 14:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom is azt mondja, azt csinálok, ami akarok (úgyhogy csak nagyon ritkán szőrtelenítek mindenhol, lábakat is beleértve).
2016. jún. 12. 18:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Sosem vartam el. Viszont szeretem, ha van odalent egy csik, mert jol nez ki. Bizonyos merteku csupaszitas meg egyeb okokbol praktikus (nyalas kozben jobban hozza lehet ferni).
2016. jún. 13. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!