Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti örülnétek ha a barátnőtöktől valami ruhadarabot kapnátok a szülinapotokra?
Figyelt kérdés
pl. póló, pulcsi, hátizsák, vicces zokni/alsónadrág2016. máj. 7. 10:51
1/9 anonim válasza:
A legjobb barátom pont ezen akadt ki. :D A barátnője adott neki 3 pár jó meleg zoknit, hogy ne fázzon a lába, karácsonyra. Közölte, hogy ennél hülyébb ajándékot el sem tudott volna képzelni. :D Nem igazán örülnek neki szerintem. Egy személyesebb valami szerinte sokkal jobb.
2/9 anonim válasza:
Anno barátnőmtől kaptam egy pólót. De a mintát rá ő készítette, mert megtetszett egy videoklipben (Jason Mraz-I'm yours) a pali pólója és cuki módon figyelt és elkészítette nekem. Én nagyon örültem neki. De ez ilyen személyre szóló.
3/9 anonim válasza:
Igen, egy focimeznek orulnek. Mondjuk egy river plate meznek.
4/9 anonim válasza:
Igen. Volt barátnőmtől és az anyjától, pólókat kaptam, nem szülinapra, hanem névnapomra. Ami fura és nagyon jól esett, még csodálkoztam is rajta, hogy én tavaly május 1-re vittem neki egy szép május kosarat, ő pedig meglepett egy inggel és egy pólóval. Szülinapomra mást kaptam, de nem az számít hogy mit.
Persze. Minden fiú, férfi örülne neki.
5/9 anonim válasza:
Zokni, alsó, ilyesmi elmegy, de egyéb ruhadarabokat nem szeretek kapni.
Nagyon válogatós vagyok, nem nagyon szeretem az új ruhákat, de már többször kaptam karácsonyra/szülinapra olyanokat, amit én nem vennék meg. Jó, így is hordom őket, de nem volt bennem felhőtlen öröm, mikor láttam, hogy ruhát kapok.
6/9 anonim válasza:
A legtöbb férfi szereti a praktikus ajándékokat, ha eltalálod az ízlését, akkor jó ajándék lehet a ruhadarab. Én többször vettem már a páromnak pólót olyan mintával, amiről tudtam, hogy szereti, tetszeni fog neki, és nagyon örült. De azért ez nem feltétlenül igaz mindenkire.
7/9 anonim válasza:
Ahogy előttem írta valaki: válogatós vagyok. Ha ismered az ízlésemet és tudod, mi fog tetszeni, akkor örülök neki, de ha valami oylat kapok amit az életben nem veszek fel, az gáz...
8/9 anonim válasza:
Biztos szeretik, de szerintem egy személyesebb ajándék sokkal jobb.
9/9 anonim válasza:
én igazából bárminek tudnék örülni, amit a bnőmtől kapnék, nem volt fontos sose annyira egy ajándék nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!