Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha kaptam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha kaptam egy kiskutyát a szülinapomra, de nem szeretném megtartani?

Figyelt kérdés

Először is,azért ebbe a témába raktam a kérdést,mert félek hogy gondok adódhatnak az eset miatt a párommal.

Szóval,a múlt héten volt a szülinapom,és a barátnőm "meglepett" ajándékba egy labrador kiskutyával.Már ott teljesen ledöbbentem,alig tudtam mit mondani.Nem kedvelem a kutyákat (inkább a macskákat és a kisebb állatokat),ezért elkerülöm őket,ezt ő is tudta.Fogalmam sincs mit tegyek,mert semmiképpen sem akarok kutyát tartani,de ezt nem tudom hogy elmondani neki.

Amúgy,van egy olyan sejtésem,hogy igazából magának vette a kutyát,de én ebben az esetben sem akarom megtartani,mert bele kéne szállnom a gondozásába.

Mit tanácsoltok?

26/F

2016. jún. 10. 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Főleg egy labradorral naponta 28 órát kell foglalkozni, hát van esze a barátnődnek mit ne mondjak.
2016. jún. 10. 21:54
 12/14 Fish1 ***** válasza:
100%

Mindenképpen beszélj vele, ha megsértődik, ha nem.

Alapból, ha tudta, hogy nem szereted a kutyákat, miért nem tartotta ezt tiszteletben és miért kényszerít rád egy olyan dolgot, amit nem szeretsz?

Miután beszéltél vele, lépjetek. Vagy hirdetessétek meg valahol, vagy facebook, vagy állatos oldal, bármi, de NE ártsatok semmiképpen a kiskutyának!

2016. jún. 11. 03:16
 13/14 A kérdező kommentje:
Valószínűleg azért vett nekem kutyát,mert ő mindig is akart egyet,hiába mondtam neki hogy nem jó ötlet a belvárosban kutyát tartani.
2016. jún. 11. 10:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Pedig le kell ülnöd beszélni vele, elsősorban a kutty érdekében.

NEKI nem jó a lakás, minimum kertet igényel. Hha nincs tere, depressziós lesz, vagy épp ellenkezőleg, szétszedi a lakást.

Ha megtartja, akkor rábólinthatsz, de tedd hozzá, hogy te semmivel! nem fogsz beszállni, és ha rosszul bánik az állattal, azonnal elajándékozod/adod.

Egyébként ne te legyél megilletődve, én helyből elküldtem volna a fenébe kutyástól.

2016. jún. 12. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!