Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan nőt, aki gyerekkel próbálta
megtartani/megfogni a párját, mi lett a vége?
2016. ápr. 7. 21:34
Annak sose jó a vége sajnos
2016. ápr. 7. 21:43
Én ismertem egy ilyen családot. Boldogtalanul élnek. Állandó marakodás, fizikai bántalmazás. A gyerek meg persze ezt látja és ebben nő fel, amitől a gyerek személyisége elég rossz irányba bontakozik ki. A férj alkoholproblémáiról említést sem teszek.
2016. ápr. 7. 21:47
Én lépnék, amint erre rájönnék. Ha "balesetnek" tűnne, egy idő után akkor is lépnék, ha nem érezném jól magam.
Egy gyerekkel nem lehet egy párt együtt tartani, viszont a gyerek életét tönkre lehet tenni egy rossz házassággal. Undorító dolog egy gyereket eszközként használni, hogy zsaroljunk vele valakit, hogy velünk maradjon.
30F
2016. ápr. 7. 22:15
Ismerek. Az ostoba nember HAROM gyereket is szult annak a felnotas ferjenek, aki mindig eltunt hosszabb idore egy-egy ordenare veszekedes/verekedes utan, majd mikor elokerult minden ujra "szep" volt, osszefekudtek es harom gyerek issza a levet, hogy hol van apjuk, hol nincs apjuk...aki egyebkent iszik is, a noben mennyi onbecsules lehet? Marha jo peldat mutat azoknak a szerencsetlen 'arvaknak'.
2016. ápr. 8. 00:04
Ismeretem ilyen srácot, már dobni akarta a nőt, mert nem volt jó a kapcsolat, mikor a csaj benyögte, hogy hát baba. Megbeszélték, hogy elveteti (a srác meg azt tervezte, hogy utána szakít végleg), de ultrahang után a csajszi elérzékenyült, meg akarta tartani. A srác ott maradt jó apaként, asszem a kicsilány 3 éves kora körülig, közben viszonylag nyíltan folyton félrejárt, de úgy, hogy ő felvállalta, hogy nem hagyja ott az asszonyt, mer' a gyerek, de ők amúgy nincsenek igazán együtt. Aztán egyszer az egyik ilyen dugópajtiba sikerült beleszeretnie, úgyhogy végül rájött, hogy ez baromság. A nőt otthagyta, a gyereket szereti, azóta is a másik csajjal él együtt. :)
2016. ápr. 8. 14:34
Ismerek, semmi nem lett, a pasi elköltözött, összejött egy jóval fiatalabb nővel, aki hozzá teszem, ad magára, egy elegáns nő, az akkori párja meg hát a gyerek születése után elég rendesen elhanyagolta magát.
De a pasi közölte vele, hogy nem akar még gyereket, a nő annak ellenére hagyta abba a gyógyszert és esett teherbe. Jó hogy ott hagyta.
2016. ápr. 8. 19:40
Ismerek. Végülis nem jött össze,de legalább nem ölik egymást szülők.
Ami nagyon érdekes: ezt nem látják a nők?
Ha az elsőt sem akarja a faszi akkor a másodikat miért akarná?
dec. 21. 23:46
Kapcsolódó kérdések: