Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mitől nőies egy nő-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mitől nőies egy nő- avagy mivel lehet titeket megtartani?

Figyelt kérdés

Arra gondolok a kérdés alatt, hogy mitől lesz valaki olyan barátnő, hogy ne akarjatok mással kapcsolatot, mert vele olyan jó minden :) Tudom, hogy a férfiak attól még szoktak fantáziálni más nőkről, de hogy ennél tovább ne jusson el bennetek semmilyen más nőről gondolat.

Jöhet bármi-külső, belső, viselkedés egyaránt, ami számotokra elengedhetetlen :)

2016. máj. 23. 10:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nincs kapcsolatom már 3 éve, de azt szeretném, ha amikor hazamegyek akkor ne kelljen idegeskednem az miatt, hogy már megint merre csavarog, mit csinál, stb... Tehát meg tudjak benne bízni és ha együtt vagyunk, akkor se kössön bele mindenbe, hanem harmonikusan tudjuk együtt eltölteni az időt.

A másik, hogy legalább egy kicsit legyen előretörő, tehát ne törődjön bele az aktuális helyzetbe, hanem mindig akarjon egy kicsit többet (no nem sokkal, mert a törtető embereket sem szeretem).

és persze legyen hűséges. Lényeg a lényeg, érezzem jól magam vele, ahhoz pedig az szükséges, hogy ne gerjessze még ő is a feszültséget otthon...

2016. máj. 23. 10:41
 2/11 anonim ***** válasza:

A konyhában Szakács, a társaságban úrino, az agyban szajha. Ez a mondás nem veletlen született meg.

Amugy erre nincs recept, z újdonság varázsát visszaadni 5-10 ev utan nagyon nehéz. Lehetsz akármennyire jo no.

2016. máj. 23. 10:48
 3/11 anonim ***** válasza:

mivel lehet titeket megtartani ?

Azzal ha szeret, elfogad, becsül, és ő is úgy tekint rá mint én rá. Segít a bajban, velem van, mellettem áll meg ilyenek.

2016. máj. 23. 10:53
 4/11 anonim ***** válasza:
20%

Ez nagyon egyentöl függ, de en most leirom, hogy kedvesemet miert tartom a nagy Ö-nek. 5 eve vagyunk együtt es lassan ott tartok, hogy komolyabb szintre lepjünk. Ezek nem elvarasok a reszemröl, egyszerüen fantasztikusnak tartom, hogy ö ilyen.

Hasonloan beteg/kreativ humorerzeke van. Öszinte. Inteligens es müvelt (2 diplomaja van es folyekonyan beszel idegen nyelvet-habar ez önmagaban meg nem az IQ garanciaja), amellett gyönyörü szep - ez megint csak izles kerdese, de az hogy tanulmanyai mellett modellkedett csak jelent valamit. Van közös temank, amiröl tudunk beszelgetni, közös hobbyk. A nehez idökben is kitart mellettem de hangot ad velemenyenek, ha szerinte hülyeseget csinalok. Es ha annak ellenere is fejjel futok a falnak, is ott van mellettem. Igazi kis konyhatünder, annak ellenere, hogy XS a ruhamerete. Nagyon tolerans a hülyesegeimre. Ha elmegyek egy napra motorozni, nem zaklat, hogy mikor merre vagyok, csak azt szeretne, hogy neha jelezzem, hogy jol vagyok. Elfogadja, hogy mindket exbaratnömmel baratsagban maradtunk es neha beszelgetünk, talalkozunk, akar közösen is (Annak ellenere, hogy tudja, hogy egyik exem minden racionalis indok nelkül ki nem allhatja - a masik exemmel kedvesem meg mar kifejezetten joban van es neha irogatnak egymasnak). Mindig is a sajat talpan allt. Vegzettsegenek megfelelö, jo munkahelyen dolgozik, ami örömöt okoz neki. Vezeti a haztartast es ertelmesen gazdalkodik a fizetesevel. Velem meg csak picit morog, ha pl. fel milliot eltapsolok egy uj kipufogora. Es ami a legfontosabb, ugy erzem, szeret es törödik velem.

Ami meg alakulhat:

Lehetne kicsit nöisebb, olyan szeditöen ringatos a jarasa...

Otthon letezhetne mas stilus, mint az elnyütt melegitö/konty kombo

Az pedig hab lenne a tortan, ha gyakrabban lenne szenvedelyes az agyban es nyitott lenne par vadabb dologra is.

2016. máj. 23. 11:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyénfüggő. Nekem olyan az ideális lány, hogy szeressen beszélgetni, horgászni, természetbe járni, nagyokat szexelni. Ezek mellett legyen visszafogott, aranyos, házias.
2016. máj. 23. 11:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Legyen normális a nő. Ez akkora hiánycikk, hogy bolond lenne bárki is elengedni.
2016. máj. 23. 11:29
 7/11 anonim ***** válasza:
8%
Ha lenyeli!
2016. máj. 23. 11:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Tiszta kommunikáció

Kölcsönös törődés

Hasonló érdeklődés, célok, motivációk

Hasonló humorérzék

Hasonló habitus, attitűd

Hasonló szexuális kultúra, libidó

Küllemre, meg fogjon meg valamivel, nincs ideál.

2016. máj. 23. 13:46
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Nálam ez az elvárás:

-Heti többször járjon edzeni,legalább 3-szor,és rendesen csinálja,nem tingilingi tárogatózást.

-Alakja ebből kifolyólag Sarka Katás legyen(gazella test,nem lehet rajta háj)

-Öltözzön nőiesen:

-Magassarkú

-Cicis felsők,ami rásimul

-Nagyon miniszoknya,ami rásimul a fenekére

-Ruhái minőségiek legyenek,csak nőies darabokat hordhat

-táskája is nőies legyen

-Kiengedett ápolt hosszú dús haj

-Nőiesen üljön le,keresztbe tett lábakkal

-nem ihat sört(számomra ennél undibb nincsen ha egy nő sörözik,ott van vége a randinak is),egy nő borozzon

-Full igényes legyen,akarja a luxust,és ne reklamáljon be hogy sokat dolgozok a jólétért

-akarjon fejlődni velem

-Szexben egy igazi r_banc legyen,napi többször akarja,és legyen igazi k..va.

-mindig legyen rend utána mivel én is rendmániás vagyok.

-vágyjon a jólétre

-Legyen kedves,legyen vele öröm lenni

-Legyen nyitott mindenre

-akarjon menni ide oda,ne legyen lusta és ne legyen fáradt.

2016. máj. 23. 14:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
9-es, úgy néz ki te egyedül fogsz meghalni. :D
2016. máj. 23. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!