Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez komolyan ekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez komolyan ekkora probléma!?

Figyelt kérdés
Nem bírom a nyelves csókot. Egyszerűen rosszul leszek tőle, de komolyan. Ez azért van, mert az első barátom katasztrofálisan rosszul csinálta, a kapcsolat meg fájdalmasan végződött, szóval szerintem ez az oka. Mindig megkérem a fiúkat, hogy tartsa a maga térfelén a nyelvét, mert én legjobb akaratom mellett sem tudom elviselni, ezen meg teljesen kiakadnak, hogy az meg milyen csók már nyelv nélkül. Volt olyan fiúm is, aki hasonlóképpen vélekezett és az tök jó volt, de egy idő után tönkrement a kapcsolat. A barátaim is mindig úgy reagálnak rá, hogy elment az eszem és nyelv nélkül az nem csók csak puszi. Na de most komolyan, ennyire nagy gond?

2016. jún. 10. 11:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak ilyen rosszelmenyeim,de attol meg megprobaltam lapozi es nem azt mondani,hogy na tobbet biztos hogy nem csinalom.Azert ket ferfi meg is volt eletembe akik jol csokoltak,egyik exem es ferjem.Azert nem mondom e teren is kicsit ossze kellett csiszolodni,de ez eleg gyorsan ment.Ja es fontos volt,hogy minden terrn vonzodjak is hozza es szerelmes legyek mert maskepp nehezen is ment volna.Bar lehet vicces de en sok sorozatbol is tanultam,h kell szenvedelyesen csokolni es hasznos volt szamomra ugy erzem :)
2016. jún. 10. 12:30
 12/15 anonim ***** válasza:
En meglepodok a valaszokon mert en se annyira oreferalom. Nem undorodom tole de erzekibb szerintem nyelv nelkul. Najo szexnel persze hogy mehet nyelves de amugy annyira nem vonz. De biztos velem van a baj ezek szerint...:D
2016. jún. 10. 13:24
 13/15 anonim ***** válasza:

nekem gond lenne

szerencsére ilyen emberrel nem találkoztam még

2016. jún. 10. 13:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon is tetszett a nyelves csók, de a barátommal már csak puszi van...

Most már nem is hiányzik a francia, valahogy "kinevelte" belőlem akaratlanul is.

Szeretnék újból odalenni a nyelvesért, de már nem megy...:(

2016. jún. 10. 15:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is jobban szeretem nyelv nélkül, igazából semmi különleges oka nincs, csak nekem valahogy túl sok úgy. Nekem eddig nem volt ebből problémám, bár az exeim többségénél első barátnő voltam. Sőt, csak hogy megnyugtassalak, voltam már olyan pasival, aki konkrétan csókolózni se szeretett, se nyelvvel, se anélkül, mégis már jó néhány nőn túl volt, amikor megismerkedtünk. :)
2016. jún. 10. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!