Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan velem van a baj?
Bocsánat, de megint ki kell írnom mert nagyon ideges vagyok.
Kérdés előzménye: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
A barátom nemrég közölte hogy ahelyett hogy velem találkozik, bulizni meg inni. Engem persze nem hívott, csak hogy '5 percre osszefussunk'. Mi tevő legyek? Velem van a baj hogy ezt nem tudom elfogadni?
"És ezen nem lehet változtatni? Csak a szakítás maradt?"
A kerdesed alapjan nem lehet. De persze ez csak az egyik oldala a tortenetnek. Kerdezd meg ot hogy lehet-e rajta valtoztatni :)
Elhanyagol. Biztos vagy benne, hogy szeret?
Mert aki szerelmes, az szerintem nem hanyagol ennyire.
Beszéld ezt meg vele normálisan. Mondd el, hogy neked rosszul esik ez és úgy érzed, hogy hanyagol. Ne kérd számon, ne balhézz vele, csak azt mondd, amit te érzel.
szedd össze magad. ez a srác nem szeret, ez egyértelmű... és még ha szeretne is, neked megfelelő egy ilyen kapcsolat, ahol ennyire nem törődnek veled? nézz magadra, szenvedsz... ilyen emberrel akarnál összeházasodni, családot alapítani? kapd össze a maradék önbizalmad, mert ha ezen túl is hagyod, hogy leszar, és közben sajnálod magad, akkor az már a te hibád, nem a srácé. nyilvánvalóan nem te vagy neki a legfontosabb, és ez neked szenvedést okoz. hát mire vársz? NEM fog megváltozni. nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol töredék annyit találkoztunk, amennyit szerettem volna, végül meg is csalt, mert abszolút nem voltak komolyak az érzései. ez évekkel ezelőtt volt, már olyannal vagyok, akivel hasonlóbb az együttlét-igényünk, és aki nem hanyagol a barátai, családja miatt.
innentől ez rajtad áll, kérdés, hogy maradt-e annyi önbecsülésed, hogy elviseld a szakítás utáni nyomasztó időszakot, és leküzdd azt, hogy félelelmből beérd egy ilyen kapcsolatnak nevezett viccel... remélem, az előbbi, én szorítok neked.
23n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!