Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a párom tartja a kapcsolatot az exével?

Figyelt kérdés
A párom exe nem rég haza jött külföldről(ő hagyta ott a páromat), és egyből fel hívta hogy itthon van és hogy segítsen neki. Ezeket a párom mind el mondta..és egyik nap elmondta a párom hogy találkoztak mert vitt neki cigit (nincs sok pénze a csajnak)..de ezt 2 nappal a találkozásuk után mondta el...de közben kiderült az is hogy ezen a találkozon kívül még egy volt amit nem mondott el nekem,egy közös ismerösünktől tudtam meg...eléggé dühit ez hogy így tartják a kapcsolatot..a párom azt mondogatja hogy ne idegeskedjek nem kell neki már semmi pénzért,csak segít neki..de mégis nagyon féltékeny vagyok,főleg ezután hogy így titkolozik...

2016. jún. 10. 00:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
5%

1 Ha nem bízzol a párodba felesleges együtt maradni.

2 Ami nekem fura elsőnek azt írtad azért segít a párod mert nem tud senkire számitani . Aztán írtad az öreganyja fizette a póthaját akkor mégis van olyan akitől tudna kérni de mégis a párodtol kér.

3 van tényleg olyan aki pénz nélkul jön haza de az nagyon ritka ..

4 öt évvig voltak együtt persze hogy valamilyen szinten mara koztuk egy kapos . Hozd fel a párodnak hogy ha leközelebb találkozik vele te is menni szeretnél mert megszeretnéd ismerni a csajt. Ha elkezd magyarázkodni hogy ne nem akarja hogy menj akkor kezdj el gondolkodni hogy mi is van köztuk.

5 Amugy a legegyszerubb ha őszintén leülsz és megbeszéled a dolgokat a pároddal ,hogy mi is van mert hallotad hoy nem egyszer találkoztak és neked rosszul esik amit csinál mondja el hogy mi is van.

2016. jún. 10. 07:11
 22/34 anonim ***** válasza:
97%
Közöm az egészhez, de eddigi tapasztalatok ismerős körökből, exel tartani a kapcsolatot, előbb-utóbb nosztalgia szex lesz. Legyünk barátok, segítsük egymást, támogassuk, vigasztaljuk általában ágyjelenetbe megy át.
2016. jún. 10. 07:32
 23/34 anonim ***** válasza:
82%
Én szakítanék vele, mivel ha igaz, amit mond, akkor egy puhap..cs. Cigit hordani valami lehúzós ribihez, aki annó mellesleg még ki is dobta... és még csak egy dugást se kap érte? :) Ilyen férfi nekem biztosan nem kéne.
2016. jún. 10. 08:16
 24/34 anonim ***** válasza:
81%
Voltam hasonló kapcsolatban, de ott voltak a gyerekek, ezert megertettem a segítseget, De ők is újra összebútoroztak, a volt asszonyka megunta a vajaskenyeret... Ezeknek a nem lezart kapcsolatoknak ez a vege... Tudod, semmi, de semmi köze nem kéne, hogy legyen egy olyan lanyhoz, aki megcsalta... Es o meg segit mert nincs cigire penze, mindjart sirok ... Millio embernek segithet ha ennyire jo lelkü, de ezzel téged aláz meg!
2016. jún. 10. 08:30
 25/34 anonim ***** válasza:
9%

Kérdező, te pont olyan buta vagy, mint az exem mostani barátnője. Mi 12 évet voltunk együtt. Nem haraggal váltunk el, csak egyszerűen felismertük, hogy nem vagyunk összevalók.

Ettől függetlenül miért kéne végleg megszakitani a kapcsolatot? Időnkénti telefonon beszéltünk, sőt találkoztunk is. Semmi nem történt.

Neki barátnői lettek, én is találtam magamnak mást.

A mostani barátnő viszont egy buta liba. Fél tőlem, mint a tűztől, azt hiszi, leteperném az exem (egyáltalán nem áll szándékomban). Sőt, újra összejönni sem akarok vele. A csaj viszont túl buta ahhoz, hogy belegondoljon: lehet barátságban is elválni. Havonta egyszer telefonáltunk, és évente 2-3 alkalommal találkoztunk. Jó tudni, hogy alakul a másik élete.

Sajnos az exem attól fél, hogy egyedül marad, ezért inkább engedi a csajnak, és nem mer velem beszélni.

36/N

2016. jún. 10. 08:31
 26/34 anonim ***** válasza:
14%

Hogy tovább borzoljam az idegeid, kedves kérdező, a húgom esküvőjén az exe volt a férj tanúja. Ők még barátok is lettek.

Igaz, ehhez kell egy bizonyos intelligenciaszint, ami sajnos kevés emberben van meg.

2016. jún. 10. 08:36
 27/34 anonim ***** válasza:
63%
Azzal nem sokra mész, ha behisztizel, kevés pasi szereti, ha balhéznak vele, és meg akarják neki mondani, hogy mit csináljon és mit ne.:-) A helyedben inkább annyit jegyeznék meg neki, hogy baromi rendes volt ez tőle, biztosan fájt újra találkozni valakivel, aki megcsalta, iszonyúan megalázta, aztán eldobta, mint egy használt kotont. Hadd emlékezzen rá, miért és hogyan lett vége a kapcsolatnak, az idő mindent megszépít, nem árt, ha felidézed neki a valóságot. Jobb, ha a saját döntéséből nem akar újra a pofonfa alá állni.
2016. jún. 10. 08:44
 28/34 anonim ***** válasza:
71%
Van esze a csajnak, hogy egyből a párodat hívja, nyilván tisztában van vele, hogy nem egyedül él, mégis bepróbálkozik, ez enyhén pofátlanság. A párodnak is lehetne annyi esze, hogy lekoptatja. Mind a kettő idióta. Ha meggondolod, éppen összevalók.
2016. jún. 10. 08:44
 29/34 anonim ***** válasza:
A párod, ha téged tisztel és szeret, akkor láthatná rajtad, hogy ez téged bánt, itt csak ő dönthet, hogy neki melyik kapcsolat fontosabb. Te a saját sorsodat megváltoztathatod, ha nem akarsz igy élni. Nektek egymást kellene támogatni, nem a múlttal foglalkozni.
2016. jún. 10. 09:11
 30/34 A kérdező kommentje:

#27 Ez jó szöveg tetszik! :)

Persze hogy ez kedves meg szívéjes gesztus,meg azért meg értem hogy a csaj is rossz helyzetben van, de ahogy írta valaki,ez pofátlanság már,főleg azért mert anno ő hagyta el a páromat. Meg felnőtt nő oldja meg a saját problémáját..ha nincs pénze akkor ne póthajra költse szerintem. És nem értem a párom részéről sem az egészet hogy mit kell segíteni ha anno át lett verve. Erre ő mindig azt mondja hogy ő nem nézi a rossz dolgot a múltba már el múlott. De azért mégis csak elég vicces. Nekem nem lenne nagy szívem olyanon segíteni aki h.lyének nézett és még van pofája utána tőlem pénzt kérni...

2016. jún. 10. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!