Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a párom tartja a kapcsolatot az exével?

Figyelt kérdés
A párom exe nem rég haza jött külföldről(ő hagyta ott a páromat), és egyből fel hívta hogy itthon van és hogy segítsen neki. Ezeket a párom mind el mondta..és egyik nap elmondta a párom hogy találkoztak mert vitt neki cigit (nincs sok pénze a csajnak)..de ezt 2 nappal a találkozásuk után mondta el...de közben kiderült az is hogy ezen a találkozon kívül még egy volt amit nem mondott el nekem,egy közös ismerösünktől tudtam meg...eléggé dühit ez hogy így tartják a kapcsolatot..a párom azt mondogatja hogy ne idegeskedjek nem kell neki már semmi pénzért,csak segít neki..de mégis nagyon féltékeny vagyok,főleg ezután hogy így titkolozik...

2016. jún. 10. 00:41
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
#9. Én nem tartom azt jó ötletnek hogy össze bratyizzak az exével/exeivel,valahogy nincs hozzá undorom.(már bocsi a kifejezésért!)
2016. jún. 10. 02:45
 12/34 anonim ***** válasza:
21%

Ki kérdezheted, de szerintem ne vidd túlzásba annyira, mert még elijeszted magadtól..:)

Számomra kicsit érthetetlen, hogy mi zavar abban annyira, ha tartják a kapcsolatot. Nyilván neked is volt másik pasid mielőtt megismerted a mostanit és fordított esetben neked se esne jól gyanítom, ha a párod megtiltaná, hogy szimplán baráti célból találkozz vele.

2016. jún. 10. 02:47
 13/34 A kérdező kommentje:
Mert attól félek hogy a csajnak hátsó szándéka van. Meg az is zavar hogy 2x találkoztak és ebből csak az egyiket mondta el,azt is 2 nappal később. És ha velem lenne ez a szitu akkor a párom rosszabbul kezelné.
2016. jún. 10. 02:51
 14/34 A kérdező kommentje:
Ja és #7.-es! Az is elég érdekes hogy nincs neki pénze de póthajra tud kérni az öreganyjától.
2016. jún. 10. 03:03
 15/34 anonim ***** válasza:
89%
Ha zavar akkor közöld vele. Ha találkozni akarnak akkor menj te is a pároddal. Számomra rém fura hogy mi a frászé segít neki ennyire, ha elhagyta, megcsalta... ilyen esetben max akkor foglalkozik még mindig vele ha még mindig szereti. Ami gyakori dolog... de ez csak akkor derül ki ha a csaj is össze akar vele jönni újra, te meg ejtve leszel.
2016. jún. 10. 04:24
 16/34 anonim ***** válasza:
Vannak jópáran akik úgy jönnek haza, hogy nincs semmi pénzük, csórók, mint a car! Nekem is egy ismerősöm pont így jött haza férfiként 5 év után, méghozzá Angliából!
2016. jún. 10. 04:59
 17/34 anonim ***** válasza:
74%
Ezt a pároddal kellene megbeszélned. A csaj lehet csóró, de nagyon gáz hogy az exétől akar pénzt szerezni, aki csak úgy mellesleg kapcsolatban van azóta.... Nekem nem lenne pofám ehhez.
2016. jún. 10. 05:38
 18/34 anonim ***** válasza:
82%

Csak egy okot tudok a kapcsolattartásra az pedig egy közös gyerek, más nem, akkor is csak a gyerek dolgait illetően. Ha vége, akkor legyen vége. Én sem parádézok exekkel, mert tisztelem a páromat.

Titkolózás, találkozgatás, nekem ezek nem férnének bele.

2016. jún. 10. 05:41
 19/34 anonim ***** válasza:
48%
Az, hogy valaki segit annak, aki 5 éven át a társa volt, énszerintem becsülendő dolog is lehet. Elég sok közük volt egymáshoz, öt éven át összetartoztak, talán normálisnak is mondható, hogy segit neki, ha bajba került. Ha a dolog tulfut a segitségen, és ujrakezdik a szerelmi kapcsolatot, akkor te leszel bajban , mert a ti kapcsolatotok nem elég erős... A legjobban azzal ronthatod el, hogyha nem bizol a párodban és féltékenységi cirkuszokat csinálsz. A párod megtehette volna, hogy egyáltalán nem mondja el neked, de elmondta, szerintem ez alapja kell hogy legyen annak, hogy bizzál benne.
2016. jún. 10. 05:44
 20/34 anonim ***** válasza:
19%
A tipikus idiotizmus. Ha nem bízol a párodban, akkor minek vagy vele együtt? Mellesleg azzal tartja a kapcsolatot, akivel akarja, ha bekorlátozod, sok jóra ne számíts. Én is tartom a kapcsot az exemmel, barátságban váltunk el egymástól és a mai napig sokat beszélünk, a párom szintén ilyen helyzetben van. Felesleges féltékenykedni a múlt egy darabjára, mert csak magadat ölöd meg vele meg a kapcsolatotokat. Szerintem többre mész azzal, ha a féltékeny liba magatartás helyett érdeklődő vagy és akkor mondjuk szívesebben beszél a párod is az exével való helyzetről és nem attól retteg, hogy letéped a fejét. 24N
2016. jún. 10. 06:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!