Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a rengeteg általánosító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a rengeteg általánosító, ítélkező kérdés/válasz ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Kérdések: Milyenek a nők? Milyenek a férfiak? Minden nő megcsalja a párját? Minden férfi 2 percig bírja? Nem tudok bízni senkiben mert minden férfi csak szexet akar?!...stb

Válaszok: Minden nő/férfi ilyen meg olyan, mindenki megcsalja a párját, minden férfi 2 percig bírja, minden férfi szexet akar...

10-ből 9 kérdés alatt található olyan ember válasza, aki osztja a észt a nulla tapasztalatával, hogy a férfiak és nő ilyenek, olyanok, amolyanok. Ezt meg azt akarják, így meg úgy... Szerintem az ilyen kérdések, válaszok nem mérvadóak,és egyáltalán nem hasznosak, mert az illető csak az egyik oldalról tud véleményt mondani, azt is beszűkült látásmóddal, utálkozva, elítelve mindenkit ismeretlenül.

2016. jún. 9. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Honnan veszed, hogy latatlanban meg ismeretlenul? Ha valakit 3-bol 3 pasi atver, akkor honnan legyen pozitiv tapasztalata? Nem rolam van szo, csak egy peldat hoztam. Meg lehet erteni, ha valaki emiatt elkeseredik egy picit.

23N

2016. jún. 9. 12:56
 2/4 Blade Bone ***** válasza:
100%
Mindenki arról mondd véleményt, amit tapasztalt, a te dolgod meg megítélni a válaszok hasznosságát, ha úgy tetszik az összesből vonhatod le a tanulságot, rajtad múlik.
2016. jún. 9. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy gondolom, hogy ez nem a való élet, illetve annak csak egy kis szelete. Ezen az oldalon 90%-ban olyan emberek vannak (legalábbis a párkapcsolatok kategóriában), akik az életben egyedül vannak, nem kellenek senkinek, vagy rengeteg csalódásuk volt, és nem arra használják az oldalt, amire kellene, azaz, hogy értelmes kérdéseket tegyenek fel, hanem egyfajta naplóként, itt adják ki magukból a dühüket és elkeseredettségüket. Az már egy másik kérdés, hogy egy ez egy ördögi kör, és valaki minél többet beszél negatív dolgokról, annál többet fog magához vonzani belőlük, tehát ennek az égvilágon semmi értelme sincsen.

Másrészt, aki rendben van magával, kiegyensúlyozott, boldog, nincsenek nagyobb lelki gondjai, az magához hasonló emberekkel fog találkozni is, mert a kapcsolataink tükröt mutatnak. Ha valakit folyton megcsalnak, vagy megaláznak, az azért van, mert az illető semmire se tartja magát, kb. egy sz*rkupacnak. Így hogyan várja, hogy mások szeressék őt?

Nézzetek egy kicsit magatokba emberek.

2016. jún. 9. 13:01
 4/4 aperitif ***** válasza:
100%

Mondom a saját tapasztalataimat, ami egyáltalán nem általános: az utolsó két kapcsolatom katasztrófa volt, ráadásul mindkettő ugyan azért. És most azon gondolkodom, mit csinálok rosszul, mi az oka annak, hogy vergődöm méltatlan kapcsolatokban, miért választok sorozatban, és kötődök olyan emberekhez, akik engem nem becsülnek?

Teccik érteni a különbséget, ugye? Nem az mondom, hogy a férfiak/nők mind ilyenek, vagy olyanok, hanem azt, hogy valami miatt én választok ilyen, vagy olyan embereket. Akit háromból háromszor átvertek, annak is csak ezt tudom javasolni: gondolkozzon el az okokon, mert azok bizony ott vannak, csak meg kell őket találni. Ez persze sokkal keményebb munka, mint kijelenteni két, illetve három eset alapján, hogy MIND olyanok.

2016. jún. 9. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!