Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Hosszútávú párválasztás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hosszútávú párválasztás esetén, mi a legfontosabb számotokra, amit néztek (elvártok) egy férfinél? A lent felsorolt dolgok közül mi a fontossági sorrendetek?

Figyelt kérdés

a, iskolai végzettség

b, vagyon

c, személyiség

d, külső

e, szexuális teljesítmény

Kort is írjatok, ha lehetséges.

2016. jún. 8. 07:34
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
30, valaki tényleg elkezdte lepontozni a válaszokat. nem értem, szerintem sok normális válasz volt. a normális válaszokra akkor megy a +.
2016. jún. 8. 11:07
 32/44 anonim ***** válasza:
91%

c

e

d

a

b

Talán így. De az iskolai végzettség, a külső és a szexuális teljesítmény az kb. egy szinten kéne legyen.

2016. jún. 8. 11:53
 33/44 anonim ***** válasza:
91%

Hát, ezeket nehéz rangsorolni, mert mindegyik egyformán fontos.

a) Idézőjelben mindegy a végzettség, ha az adott illető legalább velem egy szinten van intelligencia szempontjából. Bár tény és való, hogy egy érettségizet előnyt élvez egy csak általános iskolát végzettel szemben.

b)Őszintén, nekem számít az anyagi helyzet. Nem óhajtanék olyannal lenni, aki messze alatta van az én helyzetemnek és utána minden közös költség rám hárul, mert a másik félnek nincs egy fityinge se. Ez persze fordítva is igaz, nem várom el, hogy olyan kezdjem velem, aki mérföldekkel több vagyonnal rendelkezik, mint én.

c) Ezt nem is ragoznám, ha a személyisége nem passzol az enyémmel veszett fejsze nyele.

d) Nem igazán fontos, a lényeg, hogy tudjak hozzá vonzódni és ne legyen testi fogyatékos úgy, mint pl vak.

e) Elégítsük ki egymás igényeit és nem lesz probléma.

21/L

2016. jún. 8. 11:55
 34/44 anonim ***** válasza:
51%

Hiányzik az intelligencia a felsorolásból, ami nálam elsődleges szempont. Olyan, mint másnál mondjuk a külső, tehát az IQ-t veszem először észre, és csak utána az összes többi tényezőt.

Ezt leszámítva igazából nem tudnék mérlegelni, valamilyen szinten mindegyik tényező számít nálam. Legesleginkább a személyiség, de a többi is, hiszen nem tudnék együtt lenni olyan társsal, akihez nem vonzódom fizikailag, akit el kell tartanom (a vagyont kicserélném önálló egzisztenciára, mert sokkal fontosabb, hogy el tudja magát tartani, mint hogy legyen bármilyen vagyona, amit esetleg a szülők tettek alá), akivel nem egyezik a szexuális kultúránk. Az iskolai végzettség is számít nálam, mivel az értékrendemben a tanulás érték, ezért csak olyan társat tudok hosszú távon tisztelni, akinek nem az.

Az összbenyomásom sok tényezőből áll össze egy emberről, és csak az összhatás alapján tudom eldönteni, hogy tudok-e hozzá vonzódni, vagy sem.

Amikor a párom megismertem, akkor legelőször az intelligenciája és a személyisége fogott meg. Külsőre is tudtam hozzá vonzódni, de nem volt szerelem első látásra.

Később megtudtam, hogy megfelelő egzisztenciával rendelkezik (vagyona például egyáltalán nincs, de jól fizető állása van); kiemelten fontos számára a folyamatos tanulás és művelődés; és beszélgetéseinkből kiviláglott, hogy a szexuális is kultúránk is vélhetően egyezik.

Ezek mind szerepet játszottak a vonzalmam kialakulásában és abban, hogy úgy éreztem, ő az ideális társ számomra.

2016. jún. 8. 12:19
 35/44 anonim ***** válasza:
*akinek szintén az.
2016. jún. 8. 12:20
 36/44 anonim ***** válasza:

c

d & e (nem tudok dönteni, holtverseny)

b

a

22/L

2016. jún. 8. 12:36
 37/44 anonim ***** válasza:

Személyiség- ez elég nyilvánvaló hogy miért fontos :D

Szexuális teljesítmény- ha ne vagyunk összehangolva az elég nagy probléma

Külső- az igényesség alapvető, nálam a magasság is fontos mert aránylag csajok között magasnak számítok

Az iskolai végzettség és a vagyon kb egyszerre az utolsó. A tájékozottság és az értelem az fontos számomra, de azt nem végzettségben nézem. hiszen egy nem diplomázott ember is lehet nagyon is értelmes.

Bár dolgozom, de tanulok is, és még nem vagyok teljesen önálló, de mire megtalálom az igazit szeretnék az lenni, szóval a vagyon sem mérce.

21L

2016. jún. 8. 15:13
 38/44 anonim ***** válasza:
45%

1. Külső + személyiség: Nekem csak együtt megy a kettő. Hiába nagyon jó pasi valaki, ha egyszerűen egy paraszt, vagy semmi közös témánk sincsen, és unatkozom mellette. És a fordítottja is igaz, hogy hiába vagyunk jól el valakivel, ha semennyire nem indít be.

2. Iskolai végzettség: Mivel egyetemre járok, járjon a pasi is. Én azt tapasztalom, hogy az egyetem ad egyfajta érettséget és komoly gondolkodást az embereknek, amit nem lehet máshonnan megszerezni.

3. Szexuális teljesítmény: Nagyon fontos ez is, mert szexmániás vagyok. :D

4. Vagyon: Ne legyenek köztünk nagy különbségek, ennyi a lényeg.

2016. jún. 8. 15:18
 39/44 A kérdező kommentje:
Ahogy olvasgatom a válaszokat, úgy érzem komolyan fel kell kötnie a gatyát egy ma párt kereső férfinek. Sok válaszadó (nem mind!) még elméleti szintem sem "enged" 1-1 területen, pedig olyan férfi igen kevés van aki minden területen jeleskedik. Az a kevés pedig már foglalt nagy valószínűséggel. Komolyan mondom, nem lennék némelyik itteni nő helyében, mert szerintem az életben nem fog megfelelő párt találni, ha ragaszkodik minden területen az átlag feletti szinthez. A való életben a nők és a férfiak is hiányosságokkal küzdenek itt-ott, és ez így van jól. Emberek vagyunk.
2016. jún. 8. 15:35
 40/44 Sunshinedoll ***** válasza:
Hosszú távú párkapcsolatban nyilván a személyiség a legfontosabb.
2016. jún. 8. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!