Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted mi a NŐ legfontosabb feladata?
a) Családalapítás.
b) Saját karrier.
c) Mindenki maga dönti el.
Én a magam részéről akkor érzem magam kiegyensúlyozottnak, ha az élet minden területén kellő arányban megtalálom a boldogulást: a családban, a karrierben, hobbikban, baráti kapcsolatokban, stb.
Ami a családot illeti, az például egy átmeneti ideig tölti ki egy ember életét. A gyerekek "vendégek" az életünkben. Családomban 80 évig szokás élni, és ebből kb. 20-at tesz ki a gyermeknevelés... felnőtt életem harmadát. Azért a fennmaradó 40 évet is ki kell tölteni valamilyen értelmes tevékenységgel. :)
optimális esetben az a és b harmóniája, de hát elég ritka ez.
úgyhogy talán embernek maradni embertelen időben és körülmények között, talán ez.
d) Önmegvalósítás.
Hogy az adott nő ezt családalapításon, saját karrieren, festészeten vagy éppenséggel valami tudományos munkán keresztül éri-e el, az már az ő dolga. De szerintem a NŐ feladata ugyanaz, mint bármelyik másik emberé- hogy boldog legyen, kiteljesedjen, és ezzel hasznára váljon magának, a társadalomnak, az egész emberiségnek akár, közvetve vagy közvetlenül.
d, hogy megismerje saját magát, megtalálja a boldogságát és hogy mi a célja az életében.
(de ez minden ember célja, nem csak a nőké)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!