Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted mi a NŐ legfontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted mi a NŐ legfontosabb feladata?

Figyelt kérdés

a) Családalapítás.

b) Saját karrier.

c) Mindenki maga dönti el.

2016. ápr. 30. 11:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Egyesek látom csak azért is "d)"-t írnak. Első 3 választék van, szerintem értelemszerűen kérdeztem hogy ez a 3 választás van. Nem volt olyan hogy "d)". Akinek ez a 3 nem elég, kérem ne írjon!
2016. ápr. 30. 12:02
 12/16 anonim ***** válasza:
12%
Sok feladata lehet, én olyat keresek akinek a családalapítás a legfontosabb. Már csak azért sem mondom, hogy minden nőnek ez legyen a feladata, mert ahogy elnézem tízből körülbelül egyet kettőt látok alkalmasnak a feladatra. A többi meg azt bohóckodik amit akar.
2016. ápr. 30. 12:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

C: mert ebben benne van az abc további része.

Azért mert nő vagyok, én élhetek középkori nézeteket valló, családért élő életet, áhítatban kolostorba vonulva, dámaként, kurtizánként, kutatóként, partizánként.... Ezt csak én tudhatom, mi is vagyok.

Emberként, emberhez méltó módon élni. Ennyi a feladatunk.

2016. ápr. 30. 12:21
 14/16 Noren1989 ***** válasza:
Ha van 3 választás, mindig létezik ezek értelemszerű kombinációja, ami számszerint már 6 lehetőség.
2016. ápr. 30. 13:53
 15/16 anonim ***** válasza:

C!

A- NEM tenyészkancák a nők!

B- ez nem fontos mindenkinek, se nőnek, se férfinak.

2016. ápr. 30. 16:46
 16/16 anonim ***** válasza:
c) annyi helyesbítéssel, hogy minden NŐ maga dönti el. Minden nő más és más, másban jó, más érdekli. Ha családot akar alapítani, legyen az. Ha neki fontosabb a karrier, legyen az. Ha a kettő balanszban fontos neki, legyen az. Amíg nem erőltet magára bármit a társadalom / barátok stb. miatt, ami fontosabb dolgoktól veszi el a figyelmet, és amíg ezzel egyetért a párja, esetleg a gyerekei is, addig csináljon azt, amit szeretne.
2016. jún. 8. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!