Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Hosszútávú párválasztás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hosszútávú párválasztás esetén, mi a legfontosabb számotokra, amit néztek (elvártok) egy férfinél? A lent felsorolt dolgok közül mi a fontossági sorrendetek?

Figyelt kérdés

a, iskolai végzettség

b, vagyon

c, személyiség

d, külső

e, szexuális teljesítmény

Kort is írjatok, ha lehetséges.

2016. jún. 8. 07:34
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
85%
Itt kotozkodo ferfiak: a kerdezo nok velemenyere volt kivancsi. Ha nem nok vagytok akkor ennel a kerdesnel feleslegesen probaltok beszologatni hogy szerintetek mit gondolhatnak a nok mivel halvany gozotok :)
2016. jún. 8. 09:22
 22/44 A kérdező kommentje:
19, Jogos. Csak nekem fura, hogy egy sincs ami fontosabb vagy kevésbé fontos. Valszeg magamból indulok ki. Nekem - sok más válaszolóhoz hasonlóan - van sorrendem.
2016. jún. 8. 09:26
 23/44 anonim ***** válasza:
71%
Őszintén szólva nálam a c és az e az, ami nagyon fontos (e-nél inkább az, hogy passzoljunk szexuális téren, senkire sem mondanám azt, hogy rossz az ágyban, csak nem velem kompatibilis), a többi közvetve. Úgy is mint iskolai végzettség nem számít, ha alapvetően intelligens, tájékozott, művelt az illető, és ha nem diplomás, akkor nem frusztrálja az, hogy nekem van; vagyon: mélyszegény eladósodott fizikai közmunkással nem jönnél össze, de ha már egy szinten meg tud élni, letojom, mert én is dolgozom és keresek pénzt (többet is, mint vőlegényem)... külső: azh, hogy vonzzon, fontos, az, hogy megfeleljen a médiaideálnak, nem.
2016. jún. 8. 09:28
 24/44 anonim ***** válasza:
66%
A személyiség a legfontosabb. A többi négyet nem tudom rangsorolni.
2016. jún. 8. 09:28
 25/44 A kérdező kommentje:
18, Tapasztalataim szerint az ilyen gondolkodású nők szoktak végül egyedül maradni. Olyan férfit nem fogsz találni aki mindenben tökéletesen megüti az elképzelt szintet. Egyikünk sem tökéletes. Vannak erőségeink és gyengeségeink is. Én pl soha nem a tökéletes nőt kerestem, hanem a hozzám illőt. A nőknél is azok járnak jól, akik ezt minél hamarabb megértik.
2016. jún. 8. 09:31
 26/44 anonim ***** válasza:
53%

c-e-a együtt állnak az első helyen. Sajnos hiába van meg az egyik, ha hiányzik a másik, nem tudok dönteni, melyik nélkül élném szívesebben az életem. mindegyik ugyanolyan súllyal kell.

őket követi a b és a d.

23/N

2016. jún. 8. 09:32
 27/44 anonim ***** válasza:
43%

Nem tudok egyértelmű sorrendet felállítani a felsorolt szempontjaid közül, úgyhogy inkább kivesézem kicsit:

a.) Nem érdekel, milyen végzettsége van, ha képes haladni az életben és hajlandó tenni azért, hogy elérjen egy olyan anyagi szintet, amivel legalább magát fenn tudja tartani nélkülözés nélkül (valamivel magasabb szintet, ha gyereket is akar).

b.) A lottó főnyereményét is el lehet tapsolni egy nap alatt, ha valaki hülye... Szóval ennél a pontnál nekem az a fontos, hogy hogyan bánik azzal, amije van, mindegy, hogy sok vagy kevés, de ne legyen se pazarló se fukar.

c.) Passzoljon hozzám, hasonló mentalitású emberek szimpatikusak.

d.) Nekem tetsszőket keresek, nem érdekel, hogy másnak tetszenek-e, de ha nekem nem tetszik, taszít, abból nem lesz kapcsolat.

e.) Az a fontos, hogy az igényeink legyenek hasonlók vagy összeegyeztethetők, és fogadja el, ha valami nekem nem pálya, ne erőltessen rám semmit, és ne menjen máshoz, ha nálam valamit nem kaphat meg ilyen téren.

31 éves vagyok, remélem, megfelelő számodra a válasz.

2016. jún. 8. 09:52
 28/44 anonim ***** válasza:
39%

"Iskolai végzettsége legalább legyen annyi, mint az enyém, mert akkor nagyobb eséllyel fogunk tudni igazán beszélgetni"

Wat?? Mi ez a nagy marhaság?

Mi köze van az iskolai végzettségnek az intelligenciához és az intellektuális viselkedéshez?

Előre elkönyveled, hogy "ennek nincs diplomája, akkor most jött le a fáról", ezzel beáltalánosítva, elítélve mindenkit, aki ebben az egy dologban nem olyan mint te.

Más téren is ennyire magasztalod magad?

Ez a szegény emberből gazdag lesz kategória. Hirtelen mindenkit lenéz, akinek kevesebb pénze van.

Ekkor derül ki milyen ember is vagy valójában. Csak adjon valaki hatalmat a kezedbe.

2016. jún. 8. 10:09
 29/44 Noblesse Oblige ***** válasza:
62%

A sorrend: C, E, D, B, A

A párom egyértelműen a személyiségével és a közös érdeklődési pontokkal fogott, meg. A sármja, csak jóval azután tűnt fel, hogy megismertem és elkezdtem beleszeretni.

A szex úgy 50%-ban fontos nekem, ha nincs jó szex, akkor megette a fene az egész kapcsolatot.

A külsővel úgy vagyok, hogy nincsenek illúzióim, én sem vagyok egy matyóhímzés, szóval nekem a külsővel kapcsolatban csak annyi elvárásom van, hogy tudjak hozzá vonzódni. Nem a legszebb férfi kellett vagy a legkockásabb hasú. Egy esendő, emberi, férfi nekem nagyon is megteszi. És be is jött. A páromat elején észre sem vettem, ma mag már nem tudom nem látni a szépségét. Beindít a látványa, a mosolya, az egész ember...

Vagyon, és iskolai végzettség kb. egál. Annyira önmagukban engem nem érdekelnek.

2016. jún. 8. 10:38
 30/44 anonim ***** válasza:
91%

Ezt kik nullázták le? # 27 Időpont ma 09:52

Komolyan ennyire értékelhetetlen, ha nem tudok sorrendet felállítani, mert én másképp nézem ezeket a szempontokat (úgy, ahogy részleteztem)? Vagy megsértődtek azok, akiknek ezek teljesíthetetlenek, mert kiesnek a körből? Hazudnom kellett volna valamit? Nem szoktam felszólni a lepontozásokért, de ebben mi volt értékelhetetlen?

2016. jún. 8. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!