Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvosnők hogyan és hol ismerkednek általában?
Figyelt kérdés
2016. jún. 5. 00:30
1/12 anonim válasza:
Hát 1.: legyél orvos. 2.: Járj továbbképzésekre.
2/12 anonim válasza:
Mint bármelyik masik no. Miert?
30 N, orvos...
3/12 anonim válasza:
Nem tudtad? Az orvosoknak mindenből külön titkos helyeik vannak, van orvos kocsma, orvos edzőterem, és még orvos tinder is, az orvosnők csak ilyen helyen ismerkednek.
6/12 anonim válasza:
Mi ez a sok orvosnos kerdes mostanaban? :D
Egy orvostanhallgato
8/12 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert van két hívatás amelynek aktív művelői az orvosnők és az opera énekesnők az átlagtól eltérő, egészen más, kis túlzással azt mondhatnám rendkívüli hatást gyakorolnak rám.Nekem pedig nincs az emberi környezetemben sem az gyógyítás,sem a klasszikus zene művészetét gyakorló nő vagy lány. Racionális magyarázatot nem tudok adni hogy miért van így,de így van, és igazából azt hiszem emocionális kérdésekben racionalitást keresni irracionalitás. Nemrégen volt egy aneszteziológus doktornő irányába megnyilvánuló plátói lángra lobbanásom, de ez most nyugalmi állapotba került. Csak halk parázs már legbelül. Hogy lángra kap újra, nem tudom. Hogy kialszik végleg, nem hiszem. Ha csak el nem oltja egy újabb doktornő.Ez volt a kérdés kiírás egyik része, a másik pedig az volt hogy nem korlátozza le a lehetőségeit a hosszú munkaidő, a nagy koncentráltság amit úgy értek hogy szerény ismereteim szerint a jó orvosnak otthon is a betegei körül járnak a gondolatai. És azon gondolkodtam nem ezért van olyan sok orvos-orvos házaspár
2016. jún. 5. 15:22
9/12 anonim válasza:
A világért sem szeretném lerombolni a világképed, de ugye az megvan, hogy egy nő szakmája nem határozza meg a kinézetét, jellemét, gondolkodását, humorát, etc, tehát ha egyszer bejött egy orvos, akkor egy másik orvos nem feltétlen fog bejönni...
10/12 A kérdező kommentje:
Az hogy a kinézetét nem határozza meg a szakma egy nőnek abban teljesen igazad van,nem vitatható. De hogy a jellemére és gondolkodására nincs befolyással a hivatása azzal már nem teljesen értek egyet.Én jellem tekintetében csak komoly figyelmes megfontolt orvosnőkkel találkoztam azon néhány alkalommal mikor muszáj volt találkoznom velük. A gondolkodást és tudást tekintve pedig a gyors észjárás nagyon komoly lexikális tudás amit éreztem. Azt írod egyszeri hatás nem jelenti azt hogy legközelebb is ilyen reakciót vált ki egy másik doktornő. Éppen ez az én problémám hogy ez nem így van bármennyire is így volna következtethető és logikus. Ugyanis nálam akkor lobban a kisebb nagyobb lángoszlop (az aneszteziológus lángtenger volt azért említettem) amikor megtudom hogy végzett orvosnőröl, rezidensről vagy utolsó éves hallgatóról van szó és valamilyen kapcsolatba kerülök velük. Szóval amíg nincs tudomásom arról hogy mi a foglalkozása addig közömbös és az utcán vagy bárhol egyszerű járókelőknek tekintve őket megyek el minden orvosnő mellet mert nem tudom hogy azok. De ha megtudom -mondjuk mert egy betegség elzavar az ügyeletre- akkor teljesen más, egy új emberkép alakul ki róluk. Ami nálam egy igen kellemes akut -ha már orvosokról beszélünk- lélektani transzformációt eredményez. Legtöbbször gyógyszer sem kell. Elég egy ilyen élmény a gyógyuláshoz.
2016. jún. 5. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!