Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van akit zavar, ha a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akit zavar, ha a párja keze izzadós?

Figyelt kérdés

Sajnos elég izzadós a kezem, nem csak izguláskor, hanem ha kicsit melegem van, már akkor is izzad. Alapvetően nem vagyok izzadós típus, míg másokról ömlik a víz, rólam nem. De a tenyerem és a talpam rettentően az!! Kellemetlen is, mert manikűrösnél is folyton izzad és külön izzadasgátló spray-vel be is fújja, elég kellemetlen. Nagyon nyomaszt ez, pláne pasizás terén is, kézfogás is.. Meg se merem fogni emiatt a fiú kezét :D

18/L

2016. jún. 7. 17:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Ajh te.:D Nem fog zavarni ez senkit.
2016. jún. 7. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Én mondjuk lány vagyok, szóval csak a fiúkról tudok nyilatkozni. Ha azért izzad a keze mert izgul (első randik) akkor nem zavar, sőt aranyos:) Meg szex közben sem zavar ha izzad a keze vagy bármilye:D De ha csak úgy ok nélkül folyamat izzad az engem azért zavarna. De a fiúk lehet ilyesmire fel sem figyelnek, szóval sztem ne aggódj ilyen miatt.
2016. jún. 7. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:
En abszolut egyutterzek veled, nekem ugyanez van es folyton, ha ulunk mondjuk a kocsiban es baratom vezet, folyton cserelgetem a kezeimet hogy epp melyiket tudja fogni mert klimaval, full nyugodt korulmenyek kozott is ez van. Baratom meg nem mondta hogy zavarna.
2016. jún. 7. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Jól tud jönni az a kis nedvesség kézimunka közben.
2016. jún. 7. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is hihetetlenul izzadt avtebserem, meg meg izzad is neha, de mar messze nem annsira, nem tudom, lehet hofy mar kevesebb a belso feszultseg bennem. Van hogy vezetes kozben a labamra csopognek a kezemrol az izzadsagcseppek. A volt paromat egy kicsit sem zavarta, mindig kezen fogva jartunk. Pedig o egy igazi macso pasi volt, nem olyan hogy ha zavarja is, nem szolt volna.
2016. jún. 7. 22:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Perverz gondolataim támadtak...:D Nincs ezzel baj.
2016. jún. 7. 22:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Jut eszembe, azért egy endokrinológiai szakvizsgálat nem ártana hormonszintek meghatározásával, esetleg neurológiára is kérhetnél beutalót, hogy nézzen meg egy ideggyógyász. Végső esetben pszichológus, ha fizikailag nincs gond az orvosok szerint, lehet rejtett szorongás miatt is.
2016. jún. 7. 23:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó: jesszus :D

Neem hiszem, hogy gondok lennének a hornonjaimmal. Azert annyira nem durva a helyzet. Plane ha erre gondolok, meg azon görcsölök h ne izzadjon, olyankor szokott :D de ha eszembe se jut a dolog, akkor nem

2016. jún. 12. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!