Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, az mennyire zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az mennyire zavar titeket, ha egy fiú nagyon izzadós?

Figyelt kérdés
Én speciel ilyen vagyok(valószínű örököltem), de nem a testalkatom miatt izzadok annyit(értsd nem vagyok kövér). Esetleg mit lehet ellene tenni?
2009. szept. 22. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Két lehetőség van: használsz dezodort, vagy hónaljkutya gátlót és akkor nem vagy büdös, ez esetben engem pl. nem zavarna hogy izzadsz.

A másik lehetőség: nem használsz semmit és 20 méterről érzik az erős hónaljkutyaszag, na ez esetben az igénytelenséged miatt nem állnék le veled.

Szóval lehet borotválni, stiftet használni és ha nem vagy büdi, akkor nem lesz ebből problémád :)

27/N

2009. szept. 22. 10:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Sűrűbben mosakodj, keress speciális deót.
2009. szept. 22. 10:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem zavar ha izzadós a pasi. Mindenképpen tegyél ellene. Egy jó deó sokat segít.
2009. szept. 22. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy-két praktika és nem leszel izzadós:D

Egyébként gusztustalan ha vkiről érződik az a büdi izzadság szag:(:(

Ajánlom a solutio antisudoricát.Pár száz forintért lehet kapni és nagyon hatásos.Vattára teszel pár cseppet belőle és bekened a hónaljad vele.Nem szabad gyakran,hetente max 3x.De pl.: úgy tudom az axe is jó(: A csokisért bolondulnak a lányok,szóval hajrá!

egy lány.

2009. szept. 22. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
20éve izzad a férjem mellettem,de áplolt!!!Mindennap fürödj,használj stiftet,lábizzadásgátló hintőport,és sose vedd fel a "használt"ruhát fürdés után!Ha ezeket betartod akkor még a "friss"izzadtság sem büdi!Sok szerencsét!
2009. szept. 22. 13:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Sose veszem fel a használt ruhát, mindennap legalább egyszer de néha 2 ször fürdök, használok dezodort, de majd kipróbálom azt az axet, és ki merem jelenteni, hogy ápolt is vagyok. Am annyira nem vészes az izzadás, mármint hónaljtájékon, meg így ruha alatt nem is feltűnő.... de az arcomon látni nagyon, főleg ott izzadok:S az ellen mit csináljak?
2009. szept. 22. 15:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja és igen a lábam se büdös ,de tényleg:D
2009. szept. 22. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!