Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar csajokat titeket, ha a pasi amúgy rendben van, de izzadós a keze nagyon?
Figyelt kérdés
Tehát kézen fogva lehet menni vele, de elég vizes lesz a tenyeretek. Sajnos hyperhidrosisa van, de enyhébb, nem mindig vize a tenyere, csak ha ideges. Vagy krétaporral kenje be? Sajna más nem segít, műteni kellene, de nagyon veszélyes. Ugye ez nem gond csajok? Volt már ilyen párotok?2014. ápr. 6. 19:31
1/6 Ahol megállt az idő válasza:
Nem zavarna, nem tehet róla.
2/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen ezért én úgy oldom meg h belém karol :D
3/6 anonim válasza:
nagyon zavar. amit lehet, tegyél meg ellene. műtét: milyen?
4/6 anonim válasza:
Voltam már ilyennel. Addig nem zavart a dolog, ameddig rá nem jöttem, hogy ha összefutunk séta közben az ismerőseivel, akkor azért izzad neki jobban, mert cikinek érzi előttük h velem van. Onnantól kezdve undorítónak találtam, hogy izzad a keze.
5/6 A kérdező kommentje:
Na jó, de ez más. Én nekem nem azért ilyen, mert restellem a páromat.
2014. ápr. 6. 21:25
6/6 anonim válasza:
Akkor szerintem nem gáz, nem tehetsz róla. Ha szeret, elfogad ilyennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!