Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kínos manapság már az ha valaki cigizik?
Ja, most látom, a kilencessel együtt már kezditek a boszorkányüldözést... én léptem, mielőtt eldurvul a helyzet, és valamelyik vérben forgó szemű nemdohányos virtuálisan megkövez.
Csácsá!
2016. jún. 6. 18:22
Ciki? Még azért van elég sok dohányos, nem igen foglalkozunk azzal,hogy ciki vagy nem ciki, azért cigizünk,legalábbis én, mert jól esik. Teszek rá,hogy ciki e vagy nem.
2016. jún. 6. 18:29
Szerintem sose volt menő. Jól írta az egyik válaszoló: csak a gyengék nem tudnak leszokni. A hülye kis pipik meg fiúkák pöfékelnek, mert azt hiszik, hogy milyen vagány dolog. Nem tudom mi a menő abban, hogy nem bír egy órát sem elviselni bagó nélkül, ráadásul árad belőlük az a bűz.
2016. jún. 6. 18:36
Vannak divat dohányosok,az tény,de én nem vagyok az. Az ilyen divat cigisek általában ilyen semmit nem érő hegyi levegő cigit szívnak, light f..om, én úgy vagyok vele,ha már voltam anno olyan hülye hogy rászoktam,akkor valamit üssön is az a cigi a tüdőmön a betyár istenit! :)
2016. jún. 6. 18:39
Hát ja, hadd öljön meg minél hamarabb akkor már!
2016. jún. 6. 18:42
2016. jún. 6. 18:54
17/23 A kérdező kommentje:
Csak én azt vettem észre hogy a fiatalok sem cigiznek már annyit meg valahigy megváltozott a közvélemény ezzel kapcsolatban jó irányban.
Akkor ciki, mikor valaki azt hiszi hű de menő lett tőle, és egyiket szívja a másik után, közben az anyjának fél fizetésből kell eltartania 3 gyereket és ennivalóra is alig van,de inkább vesz egy szál cigit mintsem egy kenyeret.
Sajnos több példa is van rá a környezetemben.
Az meg,hogy egy felnőtt ember cigizik és nem tud leszokni, az tényleg inkább a gyengeség jele,mintsem ciki, ahogyan előttem is írták.
De egyre idegesítőbb kezd lenni, hogy ha baráti társasággal vagyunk kint kell fagyoskodni velük míg elszívják, mert egy órát nem tudják kibírni anélkül(ugye itt Erdélyben már nem szabad csak kültéren szívni.)
Egyeseknél inkább a szánalom szó a megfelelő, mintsem a ciki.
2016. jún. 6. 19:28
Nem mondom hogy ciki, de én nem is tartom menőnek. Igazából ha meglátok egy tizenévest cigizni az az első gondolatom hogy "minek??". Annyira felesleges, az egyik legfeleslegesebb dolog a világon. És még ugye kárt is okoz.
2016. jún. 6. 19:37
Miért lenne kínos? :D Az a nevetséges, ahogy előttem is mondták, hogy szó szerint üldözik a dohányosokat, mintha valami főbenjáró bűnt követnének el. Engem meg az zavar, hogy egyesek levegőt vesznek vagy megszólalnak vagy hogy egyáltalán élnek. Akkor most mi legyen. :D
2016. jún. 6. 19:47
Kapcsolódó kérdések: