Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is kínos manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kínos manapság már az ha valaki cigizik?

Figyelt kérdés
Szerintem mostmár inkább cikinek számít az ha valaki cigizik a fiatalok között is. Én ezt nagyon jó dolognak tartom. Szerintetek is?

2016. jún. 6. 17:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nem értem miért lenne kínos vagy ciki. Engem a legkevésbé sem izgat, hogy más szerint gáz-e az, hogy cigizek. Soha nem azért gyújtottam rá, hogy nagylánynak tűnjek és menőzzek. Sajnos voltam olyan hülye, hogy rászoktam és a mai napig nem sikerült lerakni, csak pár hónapra, aztán visszaestem. Ettől független nem érzem "kínosnak", de miért is kéne?
2016. jún. 6. 17:14
 2/23 anonim ***** válasza:
74%
Csak a gyengék nem képesek letenni a cigit.
2016. jún. 6. 17:22
 3/23 anonim ***** válasza:
Én nem dohányzom soha nem is cigiztem de nem érzem cikinek ha a barátnőim közül bárki rágyújt vagy valakit látok valahol cigizni.
2016. jún. 6. 17:23
 4/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki, ahogy az sem, ha valaki nem cigizik.
2016. jún. 6. 17:27
 5/23 anonim ***** válasza:
59%
Szamomra mindig is az volt
2016. jún. 6. 17:28
 6/23 anonim ***** válasza:

Nyilván nem vagyok büszke rá, hogy dohányzom, de azért cikinek sem érzem a dolgot. :D

Anno amikor rászoktam qrva menőnek képzeltem magam, mert valahogy mindig csak a "menő arcok" cigiztek - a bandázás, buli részévé vált a dohányzás is -, a kis csendeskék, a gyíkok meg a nyomik nem, akik még a kerítésen sem mertek/tudtak átmászni a szünetben...

Természetesen ma már nem gondolom, hogy ettől "menő" lennék, egyértelmű, hogy anno csak a felnőtteket utánoztuk ezzel. Viszont nem is fordult meg bennem a dohányzás megítélése, szimplán csak közömbössé vált számomra, mint mondjuk a reggeli kávé. Azt sem érzem se cikinek, se menőnek. :D

2016. jún. 6. 17:43
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább az a gáz, hogy ekkora ügyet csinálnak az egészből. Aki akarja szívja aki nem, az nem és ennyi. Lassan már boszorkány üldözés szintre jut a téma, mintha ez lenne a világ legsúlyosabb problémája.
2016. jún. 6. 17:54
 8/23 anonim ***** válasza:
# 6: Azért a reggeli kávé nem károsítja a környezetedben levők egészségét. Pár agysejted biztosan elpusztult már a cigi miatt.
2016. jún. 6. 18:05
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
#7 szerintem az a legkínosabb, amikor valaki nem veszi észre, hogy a másik pofájába fújja a füstöt, és még nekem kell elnézést kérnem, hogy oltsa már el azt a szart, mielőtt megfulladok. Felőlem nyugodtan szívhatja mindhalálig, csak ne én szopjam miatta a phaszt!
2016. jún. 6. 18:06
 10/23 anonim ***** válasza:

"...szimplán csak közömbössé vált számomra, mint mondjuk a reggeli kávé." - Ebben te hol látod azt, hogy szerintem ugyanannyira káros a cigi és a kávé? Ne idegesíts már...! Közömbös számomra, ehhez hoztam fel egy másik példát, hogy mi van még, ami számomra - és valószínűleg mindenki más számára - közömbös. Arról nem pofáztam, hogy melyik mennyire káros.

Azon kívül, hogy remekül bemutattad, hogy a taplóság nem a dohányosok privilégiuma, nem értem, mi értelme volt ideírnod.

2016. jún. 6. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!