Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kínos manapság már az ha valaki cigizik?
Nyilván nem vagyok büszke rá, hogy dohányzom, de azért cikinek sem érzem a dolgot. :D
Anno amikor rászoktam qrva menőnek képzeltem magam, mert valahogy mindig csak a "menő arcok" cigiztek - a bandázás, buli részévé vált a dohányzás is -, a kis csendeskék, a gyíkok meg a nyomik nem, akik még a kerítésen sem mertek/tudtak átmászni a szünetben...
Természetesen ma már nem gondolom, hogy ettől "menő" lennék, egyértelmű, hogy anno csak a felnőtteket utánoztuk ezzel. Viszont nem is fordult meg bennem a dohányzás megítélése, szimplán csak közömbössé vált számomra, mint mondjuk a reggeli kávé. Azt sem érzem se cikinek, se menőnek. :D
"...szimplán csak közömbössé vált számomra, mint mondjuk a reggeli kávé." - Ebben te hol látod azt, hogy szerintem ugyanannyira káros a cigi és a kávé? Ne idegesíts már...! Közömbös számomra, ehhez hoztam fel egy másik példát, hogy mi van még, ami számomra - és valószínűleg mindenki más számára - közömbös. Arról nem pofáztam, hogy melyik mennyire káros.
Azon kívül, hogy remekül bemutattad, hogy a taplóság nem a dohányosok privilégiuma, nem értem, mi értelme volt ideírnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!