Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen rossz tapasztalata volt már gyakorisokkal ebben a témakörben vagy a szexualitás témában? Vagy mi nem tetszik, ami itt folyik?
Ja, hogy ezt te viccesnek gondoltad?
Még jó, hogy szóltál...Haha
Nagyon sok olyan ember magyaráz itt, akinek nem kellene. Többek között neked sem! Mert csak hülyeségeket hordasz össze-vissza.
De én most szállok ki ebből az egész "vitából", mert értelmetlen.
Olyan itt vitatkozni, mint mikor egy színvak embernek próbálod elmagyarázni, hogy mi a különbség az orgona lila és a püspöklila között...
10
Az ilyeneket nem lányok írják ki.
Hááát...
Többnyire bolondokkal találkoztam. Az aki meg akart woodozni,még lightos volt. Van egy listám,azokról akiket nem nyomott el az agyam,a saját védelmemben:D
- Ha nem értek egyet a nőgyűlölőkkel, vagy más a tapasztalatom, mint nekik, akkor már szemét k-va vagyok, és pont ugyanolyan felszínes, mint az összes többi nő.
- Amikor egy elkeseredett, magánéletben szerencsétlen/tapasztalatlan srácnak segíteni próbálok, akkor mindig kifogásokkal jön, hogy ez így meg úgy, azt ő úgyis tudja, ne szóljak bele, ez a tipp nála ezért nem működik, az meg amazért. És különben is, ő egy nőért sem fog változni, mert minden nő egy r-banc és úgyis csak a helyes pofa számít mindegyiknek. Egyszerűen itt már segíteni se lehet annak, akiről úgy gondolom, érnének is valamit a tanácsaim.
- Van egy csomó kérdés, ahol igazából nem választ vár a kérdező, hanem azt, hogy mindenki rábólintson a véleményére, és mindenki szemét és bunkó, amikor elmondja a tapasztalatait, vagy más véleményen van, mint ő. (Pl. múltkor volt egy kérdés arról, hogy tényleg olcsóbb-e a k-va, mint barátnőt "tartani", és a kérdezőt totál nem érdekelte az, hogy egy nőt nem tartani szokás, meg nem kerül egy nő százezerbe havonta, mert hát "a haverok azt mondták és különben is". Már a végére komolyan sajnáltam, hogy ilyen agyhalott.)
- Nagyon sokszor kapok ismerkedős leveleket, akkor is, ha a kérdéshez kiírom, hogy nem kérek privátot. Van, akink vissza szoktam írni, de ez nem társkereső, nehogy már én legyek a r-banc, amikor épp nincs kedvem vadidegen pasikkal társalogni. Ez más témáknál is így van, pl. az egészséghez írtam kérdést, és egy fiatalember írt nekem, hogy szívesen nyalogatná a hónaljamat. Köszi nem. :D
- Bár a férfiak azt hiszik, hogy ez csak velük fordul elő, de ha én itt beszélgetek valakivel, az esetek nagy részében a srác szó nélkül eltűnt (úgy, hogy fb-on is ismerősök voltunk már és ott beszélgettünk). Nem egy és nem kettő férfi csinálta már ezt velem, ez is az egyik oka annak, amiért már nincs kedvem mindenféle emberrel beszélgetni itt.
- Nem szeretem, amikor az egész nememet kollektíven szidják, de ezt a pasik itt nem tudják felfogni. És nem tudják azt sem felfogni, hogy minden ember másmilyen.
Bocsi, ez hosszú lett. :D Alapvetően elszórakozok ezen az oldalon, meg vannak kérdések/válaszok, amik elgondolkodtatnak, ezért járok ide szabadidőmben. :)
Én jövök ellenpéldával, nekem eddig nem nagyon volt rossz tapasztalatom. :D Persze, egy-egy válasznál megesett, hogy összeakadtam szemellenzős emberekkel, és néha az ilyeneknél nyílik a bicska a zsebemben, de nem nevezném rossz tapasztalatnak.
Mondjuk az is igaz, hogy én általában komolyabb témákra igyekszem válaszolni, a ki-mikor-hol vesztette el típusú kérdéseket hanyagolom, de még ahol rám is írtak, nem nagyon futottam mocskolódásba - legfeljebb durván kifejezett véleménybe, amire megválaszolva eddig mindig korrekt beszélgetések alakultak ki. :) Szóval privátban is jó tapasztalataim voltak, volt olyan srác, akivel hetekig dumáltam, és még soha senki nem nyomult rám, miután kifejeztem, hogy van párom. :)
Szóval, összességében: van remény, vannak itt értelmes emberek is, csak ki kell fogni. :)
Az se semmi, amikor megkérdezik, hogy milyen kocsit vegyenek, ha tetszeni akarnak a csajoknak. WTF??? O.O
Há' szekeret vegyé'...
Nekem is a legfőbb bajom azokkal a pasikkal van, akik orrba-szájba írogatnak párkeresési céllal, vagy egy kósza dugás reményében. Most komolyan, mennyire kell ahhoz szánalmas életet élni, hogy itt kínálgassa magát az ember? :D
Akár nyilvánosan, akár privátban. Pl. Megemlítem egy válaszomban, hogy tetszenek az idősebb pasik is, erre rögtön rá meg kapom az ajánlatokat, hogy "írj rám cica, nem bánod meg 37F", "rám is nyugodtan írhatsz, egy tapasztalt dom". Mi ez?!
Ilyeneket nyilvánosan kapok, privátban még cifrábbak szoktak lenni az üzenetek.
Még ha azt írnám ki, hogy baszhatnékom van, valaki farkaljon már meg, nem is csodálkoznék, hogy ilyen üzeneteket kapok, de még véletlenül sem így fogalmazok, és utalást sem teszek rá, bármihez is partnert keresnék. Egyszerűen válaszolok egy kérdésre és ennyi. Ezek a számalmas lények meg rögtön azt hiszik, hogy felhívás keringőre. Bezzeg ha valami kajás topikba írom ki, hogy szeretem a paradicsomlevet, milyen jól esne most egy pohárral, érdekes módon nem tolong senki, hogy főzzön nekem vagy meghívjon rá (nagy bánatomra :D).
Kezdő koromban - én kis naiv - azt hittem, hogy ha van kategória ahol nem botlok ilyen alja férfiakba, akkor az a szépség és divat. De nem, oda is beférkőztek. Ott se lehet anélkül nyugodtan válaszolni, hogy valami kiéhezett fószer rám nem írna, és hiába tiltom, nap mint nap jönnek az új emberek. Vagy ugyan az az ember, másik nick névvel. Van egy tag, mindig olyasmi szöveggel nyomul, hogy "Szia! Kedves lány vagy? Írj itt!", na, azt az embert már vagy 5 különböző nickkel is letiltottam, és tuti, hogy egy ember áll mind mögöt, mert a felhasználó nevek kisértetiesen hasonlítanak egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!