Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek milyen rossz tapasztalat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen rossz tapasztalata volt már gyakorisokkal ebben a témakörben vagy a szexualitás témában? Vagy mi nem tetszik, ami itt folyik?

Figyelt kérdés
Én inkább le sem írom, mert egyrészt hosszú lenne a lista, másrészt rám ismernének és folytatódna a sok mocskolódás. De azért a ti élményeitek is érdekelne. Privátra sem válaszolok, eléggé kedvemet szegték ahhoz, hogy ne akarjak beszélgetésbe bonyolódni senki ember fiával ezen az oldalon.
2016. jún. 6. 17:01
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
4%
Valószínűleg értelmesebb vagyok, mint te. Meg az, hogy te azt gondolod a virtuális térben, hogy tökéletes vagy nem jelenti azt, hogy a nőknek tetszel is a VALÓSÁGBAN.
2016. jún. 6. 18:23
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is elég hosszú lenne leírni az összes rossz tapasztalatomat.

De azért felsorolok egy-két kirívó esetet.

Én már viszonylag elég régóta használom az oldalt, de ami egy pér éve itt megy az nevetséges.

Én elsősorban szórakozásként használom ezt az oldalt, de akinek tudok annak természetesen segítek is.

Általában a levelekre is szoktam válaszolni, mivel nincs barátom így megadtam ennek az ismerkedési formának is a lehetőségét.

Lehet, hogy jobban jártam volna, ha nem teszem.

Nagyon sok fura alakkal beszélgettem már itt.

Nőgyűlölő, drogos, húszon pár évesen totál alkoholista, semmi jövőképe nincs és még napestig sorolhatnám. Nem szeretnék felettük pálcát törni, mert mindennek meg van az oka. De! Legutóbb amikor ismerkedtem egy sráccal, vele találkoztam is, ő volt az első és az utolsó, akivel erről az oldalról találkoztam, az is biztos. Nos tehát róla egész érdekes dolgok derültek ki...Nem részletezem, mert lehet, hogy ő is olvassa ezt a választ és a létezését is elakarom felejteni.

És akik betaláltak természetesen egytől egyig "normálisnak" mondták magukat. Hát a gyakorlat mást mutatott.

Biztos bennem is van hiba, na de azért...Ne de amikor megnyitok egy levelet és minden második levélben bugyikás képeket és szexchatet kérnek tőlem az már sok.

(még nekem is, aki egyáltalán nem egy prűd ember)

2016. jún. 6. 18:38
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Igaz ez nem egy ismerkedő oldal,ehez képest 90%-ban fel akartak szedni egy menetre,pedig az elején tisztáztuk, hogy párkapcsolatban élek és csak hobbiként írogatok, beszélgetek emberekkel.

A privátot írók nagy része is kamu, azt se tudod, hogy férfi vagy nő?

2016. jún. 6. 18:46
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

-De úgy veszem észre ide mindenki csak hülyülni,trollkodni meg okoskodni jár (tisztelet a kivételnek)

Olyannal még nem is beszéltem akinek van normális élete és csak társalogni szeretett volna, például én az ország egyik felén élek ő a másikon és különböző dolgokról elcsevegnénk...

Helyette, hogy nézek ki? Milyen a hajam, testrészeim? Ki vagyok e éhezve? Fiatal pasi-nagy szerszámmal felvidítana... Stb.

Szóval én már ritkán jövök és elenyésző privátra válaszolok.

2016. jún. 6. 18:56
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Na jó most ugrok bele a Dunába!

Megválaszolok egy kérdést, jelen esetben leírom a rossz tapasztalataimat, erre rögtön pirosan világít a kis üzenetes rész. Miéééért?? Srácok ennek mi értelme?

Én komolyan mondom imádok beszélgetni, új embereket megismerni, eszmét cserélni velük.

De ilyenkor tudjátok, hogy hogy érzem magam? Mintha egy futószalagon lennék...:/

Én vagyok a nyolcezredik, akikre ráírtok. Ok, nem gond, ismerkedni akartok, de hogy semmi személyes nincs a leveletekben, bemásoljátok mindenkinek és viszlát. Hányinger....

Legalább egy kis illúziót adnátok!

Mondjuk kicsit azt a levelet személyre lehetne szabni, tetszett a válaszom, egyetértesz velem, te is voltál már hasonló helyzetben stb...

De nem... Megírtok egy levelet és külditek mindenkinek tovább.

2016. jún. 6. 18:57
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a kedvencem, amikor tanácsot kérnek tőlem, és még én vagyok leszidva, ha neki nem tetszik a válaszom. De azért legyek őszinte. Megírom neki, hogy feltételezhetően a hozzáállásával van baj, erre neki áll erőt fitogtatni, meg bizonyítgatni, hisztizni össze-vissza egy majd 30 éves férfi (!!!).

A másik favoritom, amikor barátkozni akar a gyerek, aztán hirtelen rám hajt olyan szövegekkel, hogy engem keresett régóta. Aztán amikor mérdezem tőle, hogy akkor most mit akar tőlem, akkor annyit mond, hogy barátkozni csak. Beszélünk tovább, ismét nekiáll udvarolgatni. Aztán megígéri nekem, hogy nem fog nyomulni, csak beszélgessek vele.

Szerinted ezek normálisak?!

2016. jún. 6. 19:05
 27/39 anonim ***** válasza:
0%
#25: Hol lax? Korod? :)
2016. jún. 6. 19:05
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Na, erről beszéltem! :DD

Nem tudom kisbarátom, hogy mivel leszel beljebb, ha ezt a két semmitmondó információt megtudod rólam. -.- :D

2016. jún. 6. 19:09
 29/39 anonim ***** válasza:
6%

Szeretném szummázni az eddigi hozzászólások alapján hogy a nők negatív élményei miből is fakadnak:

1) Nem tudják hogy le is lehet tiltani üzenetküldőket

2) Azt hiszik hogy jobban ismerik a Férfiakat mint a Férfiak önmaguk. Csak amíg mi Férfiak nem megyünk a nők egézsége topikba tanácsot adni a "szivárványszínű folyásom van mit csináljak?" kérdéshez, addig azok a nők akik itt kérdezik meg még azt is hogy a barátjuknak milyen ajándékot vegyenek, nos ők itt osztják az eszet és magyarazzák nekem hogy miért érzem magam úgy ahogy.

2016. jún. 6. 19:12
 30/39 anonim ***** válasza:

3) És mint látjuk nincs humorérzékük sem...

2016. jún. 6. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!