Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek milyen rossz tapasztalat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen rossz tapasztalata volt már gyakorisokkal ebben a témakörben vagy a szexualitás témában? Vagy mi nem tetszik, ami itt folyik?

Figyelt kérdés
Én inkább le sem írom, mert egyrészt hosszú lenne a lista, másrészt rám ismernének és folytatódna a sok mocskolódás. De azért a ti élményeitek is érdekelne. Privátra sem válaszolok, eléggé kedvemet szegték ahhoz, hogy ne akarjak beszélgetésbe bonyolódni senki ember fiával ezen az oldalon.
2016. jún. 6. 17:01
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
44%
Azon döbbentem meg a legjobban,hogy egyes nők totál lenézik,megvetik a szűz,tapasztalatlan srácokat és úgy beszèlnek róluk mint a selejtekről vagy a fertőző beteg emberekről,akiket el kéne különíteni.Elìtélik azért,mert még nem volt nővel.Aztán megy a csodálkozás,hogy miért van ennyi gyűlölködő. Persze,tisztelet a kivételnek.
2016. jún. 6. 17:22
 12/39 anonim ***** válasza:
88%
Én nagyon nem értem a férfiakat, hogy lehet ennyi agyhalott. Ha én el kezdek beszélgetni itt egy lánnyal, érdekel az érdeklődési köre, nagyjából milyen emberrel is beszélgetek. Aztán udvariasan megkérdezem küld-e képet, de előbb én küldök, hisz úgy fair. Megdöbbent, amikor számomra tök átlagos beszélgetésnél írják, hogy fura, hogy normális vagyok. Komolyan ennyi hülye van? :D
2016. jún. 6. 17:22
 13/39 anonim ***** válasza:
25%
12-es ennyire sztárolod magad? Akkor nem vagy normális.
2016. jún. 6. 17:24
 14/39 A kérdező kommentje:
11-es: nekem csupa rossz tapasztalatom van a huszonéves szűz pasikkal. Nem ítélem el őket, és biztosan vannak köztük normális emberek, de mivel eddig 5/5 nem volt az, ezért nem fogok próbát tenni még egy 6.-kal is. Rosszak az arányok. :/
2016. jún. 6. 17:27
 15/39 anonim ***** válasza:
83%
El vagyok keseredve, hogy ez már sztárolásnak számít, ha valaki normálisan próbál ismerkedni. De te látom magadra ismertél az "agyhalott" jelző alatt, hogy ez volt a reakciód...:) szép napot!
2016. jún. 6. 17:29
 16/39 anonim ***** válasza:
0%
# 14: Látod,erről beszélek.
2016. jún. 6. 17:39
 17/39 anonim ***** válasza:
Előző: #11 voltam
2016. jún. 6. 17:39
 18/39 anonim ***** válasza:
77%
#18...de aranyos vagy, mintha ismernél is. :) Nem hiszem, hogy az gond lenne, ha több módon próbálok párkapcsolatot keresni. Tudod, én nem csak rinyálok és hisztizek, hanem megpróbálok tenni érte. De neked gondolom nagy sikered lehet a nőknél, hogy itt éled ki a kisebbségi komplexusod. :)
2016. jún. 6. 17:45
 19/39 anonim ***** válasza:
7%
19-es el kell keserítselek, de már 6 éve élek boldog párkapcsolatban. Te meg itt próbálkozol szánalmasan nőt felszedni. Aztán jönnek majd a kérdések, hogy mért nem írnak vissza a nők, mért nem írnak vissza? Mi a gond velem? xDDD
2016. jún. 6. 18:13
 20/39 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy van aki elfogad, mert a fogalmazásodból ítélve nem tűnsz túl értelmes embernek. Eddig mindenki visszaírt és soha nem volt gondom az ismerkedéssel, de bizonyára te ezt már jobban tudod...:)
2016. jún. 6. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!